Castelló organitza un nou cicle de contacontes de 'Monstres i Gegants' al parc Rafalafena

Castelló organitza un nou cicle de contacontes de 'Monstres i Gegants' al parc Rafalafena
01/11/2020 -

El Patronat Municipal de Turisme de Castelló ha organitzat un nou cicle de contacontes, Monstres i Gegants, que es desenvoluparà al parc Rafalafena els diumenges 8, 15, 22 i 29 de novembre a partir de les 11.00 hores. “És una nova iniciativa que impulsem amb l’objectiu de posar en valor el turisme familiar fomentant l’ús dels espais naturals de la ciutat i impulsant les activitats a l’aire lliure”, ha explicat la regidora i presidenta del Patronat de Turisme, Pilar Escuder.

Orígens, tradicions, cultura popular i imaginari infantil en clau de contes es fusionaran en aquesta proposta que protagonitzaran Rosabel Canós, Eva Fernández i Paula Bernabeu. “És important conéixer, reconéixer i difondre la mitologia de la ciutat, la seua cultura i tradicions, per això hem ideat aquest cicle de contacontes pensant en els més xicotets i xicotetes, perquè aprenguen i siguen els qui transmeten aquestes singulars històries a les generacions futures”, ha apuntat Escuder. “Apostem per recuperar espais per a les experiències i l’entreteniment, perquè cada racó de la nostra ciutat té una història que contar”, ha assegurat la regidora.

La programació arrancarà diumenge que ve, 8 de novembre amb el Mas de la Por, en versió en valencià; i el diumenge següent, el dia 15, es representarà el mateix conte en castellà. El 22 de novembre serà el torn per a Qui seu ací?, en valencià; i el 29 de novembre per a la mateixa obra, en castellà. El Mas de la Por és un espectacle de narració oral teatralitzada, on d’una forma amena i divertida es descobreixen els diferents monstres de la cultura popular valenciana. Qui seu ací? és un conte que parla dels gegants, entre ells el mític Tombatossals.

Per a la celebració dels contacontes es tindran en compte totes les mesures oportunes davant la covid-19 per a la protecció de la salut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari