Els socialistes anuncien la construcció d'un nou pavelló poliesportiu en el Grau

Els candidats socialistes Rafa Simó i Mary Carmen Ribera es reuneixen amb els clubs esportius grauers per a millorar equipaments i potencial l’esport base

Els socialistes anuncien la construcció d'un nou pavelló poliesportiu en el Grau
16/05/2019 -

Els candidats socialistes Rafa Simó i Mary Carmen Ribera s’han reunit amb clubs esportius del Grau per a traslladar-los les propostes de la candidadura liderada per Amparo Marco per a millorar els equipaments i potenciar l’esport base. Simó ha anunciat la construcció d’un nou pavelló poliesportiu al Grau que “responga a les necessitats que tenen els clubs de voleibol, bàsquet gimnàstica rítmica tant a nivell d’espai d’entrenaments com de característiques tècniques per a poder competir”.

“Els pavellons Pablo Herrera –la remodelació dels quals ja està en tràmit- i Emilio Fabregat estan col·lapsats i els clubs del Grau tenen autèntics problemes per a realitzar els seus entrenaments, una situació que es complica a l’hora de les competicions perquè aquestes instal·lacions no reuneixen les condicions exigides per les federacions”, ha assenyalat Rafa Simó.

La construcció d’un nou pavelló poliesportiu ajudarà a descongestionar aquests dos espais però, a més, “es dissenyarà amb les característiques que requereixen els clubs per als seus entrenaments i les seues competicions”, ha afegit el candidat socialista, qui ha subratllat la importància d’una mesura que “directament beneficiarà als més de 650 xiquets i xiquetes que practiquen voleibol amb Volei Grau i el CV Mediterrani, bàsquet amb el Club de Bàsquet Esportiu Grau de Castelló i gimnàstica rítmica amb el Tramuntana”.

La construcció d’aquest nou equipament esportiu evitaria desplaçaments a poliesportius de Castelló tant per a entrenaments com per a competicions. “No solament es tracta d’una millora d’instal·lacions sinó que els qui practiquen esport base ho facen en les millors condicions possibles i facilitar al mateix temps la implicació de les famílies. Al Grau tenim una pedrera d’esportistes molt potent, amb clubs que ajuden a transmetre valors com l’esforç, la companyonia, la solidaritat o el treball en equip i des de les institucions s’ha de donar resposta a aquestes necessitats”.

Els socialistes també promouran la creació d’una federació de col·lectius esportius del Grau perquè es convertisca en un espai de reflexió i que permeta traslladar necessitats i reivindicacions a l’Ajuntament. A més, s’atendran les necessitats de manteniment i millora d’altres instal·lacions com el Javier Marquina i es fomentaran esdeveniments esportius que, com les cites d’atletisme, promocionen la pràctica de l’esport al Grau.
Per part seua, la socialista Mary Carmen Ribera ha destacat que la construcció d’un tercer pavelló poliesportiu al Grau també permetrà descongestionar l’Emilio Fabregat i possibilitar que s’amplie l’oferta de cursos de manteniment, activitats físiques i envelliment actiu dirigits a població adulta i gent gran.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari