El nou Patronat de Turisme se centrarà a promocionar els pobles d'interior

L’Ajuntament de Montanejos s’uneix al Patronat com a exemple a seguir en el turisme rural i d’interior

24/09/2019 -

El Patronat de Turisme ja està constituït per a la pròxima legislatura. Va ser en un acte presidit per José Martí, president de la Diputació, al costat de la Diputada Provincial de Turisme, Virgina Martí.

La lluita contra la despoblació ha sigut un tema preocupant per a la Diputació de Castelló en els últims anys, i la promoció del turisme als pobles d’interior és una de les mesures que es duran a terme per a ajudar els pobles xicotets. Es duran a terme accions concretes per a les localitats més despoblades, per a intentar promocionar el turisme rural i que no siga en sinònim d’antic, com ha expressat el president Martí, sinó de naturalesa i descans.

Per a això, l’Ajuntament de Montanejos ha sigut una de les noves entitats que passen a formar part del Patronat de Turisme. José Martí ha explicat que Montanejos és el millor exemple del que vol dur a terme Turisme durant aquesta legislatura als pobles d’interior. Ha agraït a Miguel Sandalinas, alcalde de la localitat, la seua implicació i participació.

Altres entitats que també han passat a formar part del nou Patronat de turisme, han sigut Hosbec/Altur, la IGP Vins de Castelló o l’Associació de Turisme Actiu de la Comunitat Valenciana. Per part seua, Virginia Martí ha recalcat la importància d’aquestes noves incorporacions, ja que des de fa 17 anys no hi havia hagut aquest tipus de canvis en la Diputació.

Durant la sessió de creació del Patronat, es va insistir en la millora de la representativitat, tant de sectors com de territori, perquè tinguen veu en aquesta legislatura i es puga intentar arribar a acords i conclusions tenint tots els factors en compte.

Respecte al futur més immediat, José Martí avança les noves línies del Patronat de Turisme, amb la intenció d'”aconseguir un canvi cultural i de mentalitat perquè cale en tots una nova ruralitat”.

A més de totes les novetats, la Diputació continuarà apostant per esdeveniments turístics que ja s’han convertit en marques de la província, com són els Festivals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari