Nou recorregut per al Pregó i les desfilades de gaiates i animació de la Magdalena 2022

Nou recorregut per al Pregó i les desfilades de gaiates i animació de la Magdalena 2022
08/03/2022 -

Nou recorregut per al Pregó i el Pregó infantil, la Desfilada de Gaiates, la Desfilada d’Animació de colles i carros engalanats i la Desfilada d’Animació de la Magdalena de 2022, que eixirà des del carrer Governador i passarà per la plaça Borrull, Guitarrista Tárrega, plaça Fadrell i avinguda Casalduch fins a la cantonada amb l’avinguda Borriana. El canvi de recorregut de les principals desfilades de les festes de la Magdalena és una de les novetats de la programació d’enguany i una de les mesures dirigides a evitar en la mesura del possible les concentracions de persones en espais reduïts, en discórrer per carrers més amples al trajecte habitual i contribuir amb això al compliment de les mesures de protecció i prevenció davant la covid. Seran aproximadament uns 1,5 quilòmetres des de l’inici del carrer Governador fins a la cantonada de l’avinguda Casalduch amb l’avinguda Borriana.

“Com ja vam fer amb la Cavalcada de Reis, modifiquem el trajecte habitual de les principals desfilades de les festes de la Magdalena per a evitar en la mesura que siga possible les concentracions de persones, amb un itinerari que discorre per carrers més amples”, ha explicat l’edil de Festes, Omar Braina. “Seran les primeres festes de la Magdalena des de la pandèmia i les hem adaptades per a poder viure-les i gaudir-les amb responsabilitat”, ha destacat.

Estrenarà aquest nou itinerari el Pregó del dissabte 19 de març, a partir de les 16.00 hores, i li seguirà la Desfilada de Gaiates del diumenge 20 a les 20.30 hores. El Pregó infantil cobrirà el mateix trajecte el dilluns des de les 10.30 hores. El dimecres 23 a les 18.00 hores discorrerà pel mateix recorregut la tercera edició de la Desfilada d’Animació de colles i carros engalanats i l’última desfilada d’aquestes festes que passarà pels mateixos carrers serà el d’animació del divendres 25, que donarà principi a les 18.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari