Les noves dependències de la Policia Local del Grau ja estan operatives

El cos local ha iniciat el seu trasllat a les noves dependències amb les unitats de policia de proximitat i el GIP

Les noves dependències de la Policia Local del Grau ja estan operatives
24/09/2019 -

La Policia Local del districte marítim ha iniciat el seu trasllat a la nova seu situada en l’antic Mercat de Sant Pere del Grau després que la Regidoria d’Obres i Projectes Urbans haja recepcionat les obres d’adequació aquest mes de setembre. El projecte, adjudicat a Corporació Europea de Serveis i Capitals SAU per 93.659,76 euros, ha consistit en la modificació de part de les instal·lacions de la planta baixa del mercat, un edifici municipal situat en la plaça Pintor Porcar del Grau. Així, s’ha actuat sobre les instal·lacions anteriorment destinades a albergar llocs de venda per a la seua reconversió en una reguarda de Policia Local.

Una vegada finalitzades aquestes obres d’adequació s’ha iniciat el trasllat dels diferents serveis i unitats que es prestaran en aquesta seu. Així, ja s’han incorporat dues seccions de la Policia Local: una unitat de la policia de proximitat i el Grup d’Intervenció de Proximitat (GIP) del districte marítim. La resta d’unitats i serveis aniran incorporant-se gradualment en les pròximes setmanes.

Les obres d’adequació han tingut com a objecte la reforma completa de la zona que s’havien destinat als llocs de venda de la planta baixa per a adequar les instal·lacions conforme a les noves activitats que es desenvoluparan i a les condicions de confort de les persones que exerciran el seu treball en l’edifici i dels usuaris.

Així, s’ha procedit a l’alçat dels llocs de venda i instal·lacions existents i a l’execució d’una nova distribució de l’espai amb l’objectiu de dotar a la reguarda de les estades necessàries per a aquest nou ús (despatxos, vestuaris, arxiu, sala de reunions, sala de formació, etc.), així com de les instal·lacions de seguretat necessàries per a això.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari