Un nou servei d'autobús unirà l'aeroport de Castelló amb València aquest estiu

Els bitllets es poden adquirir a través de la web d’Autos Mediterráneo i aquest servei funcionarà durant els mesos de juliol i agost per a cinc connexions aèries

Un nou servei d'autobús unirà l'aeroport de Castelló amb València aquest estiu

L’aeroport de Castelló estarà connectat amb la ciutat de València per autobús durant els mesos de juliol i agost. Així, el servei d’autobusos que ja opera en la terminal castellonenca iniciarà aquest estiu una nova ruta que unisca aquest aeroport amb València. El principal objectiu d’aquest nou servei és atendre la demanda de passatgers que arriben a l’aeroport de Castelló que es preveu que augmente la seua activitat durant la temporada estival i de vacances.

L’aeroport d’aquesta província disposa d’un servei d’autobús, amb horari adaptat al dels vols, que connecta l’aeroport amb l’estació d’autobusos de la ciutat de Castelló de la Plana. Es tracta d’un servei gestionat per la companyia Autos Mediterráneo que cobreix tots els vols (tant els d’anada com els de tornada) i que ara també unirà l’aeroport amb la ciutat de Castelló per a després seguir el trajecte fins a la capital del Túria, encara que únicament en cinc rutes aèries.

En concret, aquests autobusos cobriran el trajecte des de la terminal de Castelló fins a València per a donar servei als vols de les rutes de Bucarest, Katowice, Budapest, Brussel·les i Düsseldorf. Precisament, aquest estiu s’han reforçat les connexions entre Castelló i les ciutats de Bucarest (Romania) i Katowice (Polònia). En el cas de la capital de Romania, Bucarest, va ser la que va registrar més viatgers en 2022, per la qual cosa s’ha augmentat la freqüència de vols aquests pròxims mesos amb un vol més.

Mentre que la connexió amb la ciutat de polonesa de Katowice també s’ha ampliat de cara a la temporada estival (quan més trànsit aeri es registra en aquesta terminal). Així, aquesta ruta estarà operat, d’igual manera que la de Bucarest, per Wizz Air i hi haurà tres vols setmanals: els dimarts, dijous i diumenges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari