Així serà el nou servei de cafeteria de l'aeroport de Castelló

Començarà a funcionar l’1 de juny, coincidint amb l’inici de la temporada alta

Així serà el nou servei de cafeteria de l'aeroport de Castelló

Els passatgers i passatgeres de l’aeroport de Castelló gaudiran a partir de l’1 de juny d’un nou servei de cafeteria, coincidint, a més, amb l’inici de la temporada alta turística. Un servei que funcionarà de dilluns a divendres en horari diürn.

Així ho ha indicat el mateix aeroport amb l’adjudicació del contracte d’explotació del servei de cafeteria, en la terminal de passatgers, amb una duració de quatre anys i la possibilitat de prorrogar-se dos anys més.

Nou servei de cafeteria

En aquest sentit, la proposta que ha guanyat amplia l’horari mínim que fixaven les bases de la licitació. Funcionarà de dilluns a divendres de 08.00 a 16.00 hores i prestarà servei els dies en què operen vols regulars dues hores abans de l’arribada dels avions i dues hores després de la seua eixida.

Es tracta d’un local condicionat i equipat per al servei de bar-cafeteria amb restauració i la previsió és que comence a operar el dia 1 de juny, data en la qual s’inicia el període de màxima activitat comercial de l’aeroport, amb huit rutes regulars i 17 freqüències setmanals.

Blanca Marín, directora general d’Aerocas, s’ha mostrat satisfeta amb la reobertura de la cafeteria, que donarà servei a passatgeres, passatgers i acompanyants, però també a les 150 persones que treballen diàriament entre el personal del mateix aeroport i de les empreses que operen en ell i a l’alumnat i professorat de Formació Professional adscrit a l’IES La Vall d’Alba.

Vols entre Castelló i Madrid

El passat 16 de maig, la societat pública Aeroport de Castelló (Aerocas) també va publicar la licitació del contracte per a la posada en marxa de la nova ruta aèria entre Castelló i Madrid a partir de la pròxima tardor, que “marcarà un abans i un després en la trajectòria de l’aeroport, multiplicant les possibilitats de connexió des de Castelló”, en paraules de Marín.

Segons el plec de condicions, la ruta haurà d’oferir com a mínim cinc freqüències setmanals en dies diferents i dins d’una franja horària que garantisca el màxim de connectivitat aèria entre l’Aeroport de Castelló i Adolfo Suárez Madrid-Barajas. Una línia que haurà d’operar abans de l’1 de novembre de 2022.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari