El Consorci Provincial de Bombers incorpora 13 nous vehicles per a millorar l'atenció a les emergències

Amb una inversió d’1,5 milions, continua amb la renovació de la flora amb els millors medis per a la millor resposta

El Consorci Provincial de Bombers incorpora 13 nous vehicles per a millorar l'atenció a les emergències
11/06/2019 -

El diputat provincial de Bombers, Luis Rubio, ha anunciat la recent incorporació de 13 nous vehicles per a la seua flota en la seua política de millora d’equipament per a millorar la resposta davant emergències i la seguretat a la província. Es tracta de set camions i 6 vehicles totterreny que suposen una inversió d’1.546.000 euros i que constata la intensa renovació de la flota que s’està duent a terme per a equipar amb els millors medis als efectius i donar el millor servei en qualsevol punt de la província.

“L’objectiu prioritari d’aquest tipus d’inversions és modernitzar la flota de tota mena de vehicles que té el Consorci”, ha assenyalat el diputat, qui ha puntualitzat a més que “és un esforç que es manté durant tot l’any amb la condició d’oferir el millor servei públic d’atenció a les emergències a la província de Castelló”.

Cal tindre en compte que quatre dels set nous camions són per a bombers, tres d’ells per a terreny rural i forestal de doble cabina per als parcs d’Orpesa, Benicarló i Nules. El quart dels camions és un model urbà per al parc d’Orpesa. Altres tres camions són, un d’ells un cap tractor per als remolcs nodrissa per a grans incendis i dos més mixtos polivalents per a la Unitat de Maquinària i Logística. Cal assenyalar que aquests camions mixtos estan preparats per a realitzar multitud de tasques, ja que són camioners de càrrega amb grua incorporada, saler i tascó llevaneu.

El diputat ha assenyalat que “un aspecte important d’aquests vehicles nous és que també compten amb característiques que incrementen la seguretat dels intervinents”.

Pel que fa als sis vehicles totterreny a punt d’incorporar-se, un es destinarà al Parc de Bombers de Segorbe, tres per a unitats de comandament del Consorci, un per a bombers voluntaris i un altre per a l’Agrupació Provincial de Voluntaris de Protecció Civil de la Diputació.

Un complet anell de seguretat

Cal tindre en compte que aquesta incorporació de nous vehicles és una mostra més, un recurs a sumar a l’encomiable llavor de 300 bombers professionals i voluntaris que treballen en fins a 20 instal·lacions i amb 130 vehicles especialitzats, amb la missió de donar resposta per terra, mar i aire, a les emergències de tota la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari