Les obres d'emergència al CEIP Benadressa de Castelló milloraran les condicions originals del centre

Les obres d'emergència al CEIP Benadressa de Castelló milloraran les condicions originals del centre
15/10/2021 -

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, el director general d’Infraestructures Educatives de la Conselleria d’Educació, Victor Garcia, i el director territorial d’Educació a Castelló, Alfred Remolar, han supervisat aquest matí les obres d’emergència que el departament del conseller Vicent Marzà està fent al CEIP Benadressa per solucionar els problemes ocasionats en la coberta del centre a conseqüència dels forts episodis climatològics del darrer estiu. Uns treballs en els quals la Conselleria inverteix més d’un milió d’euros.

Ho han fet acompanyats de la comunitat educativa, dels tècnics de la direcció territorial i de l’empresa que està realitzant la intervenció. En aquesta línia, el regidor Francesc Mezquita ha destacat la col·laboració entre l’Ajuntament i la Conselleria d’Educació que “ha permés actuar d’urgència al centre i acurtar els terminis el màxim possible i així completar una reparació que estiga en consonància amb els desitjos i anhels de la comunitat educativa del CEIP Benadressa”.

El director general d’Infraestructures Educatives, Victor Garcia, ha recordat que “és el centre més nou de la ciutat, del 2013, un centre construït per l’antic govern amb aquest resultat on la seua coberta ha donat molts problemes i desperfectes”. Durant la visita, Garcia ha transmés tranquil·litat a la comunitat educativa “perquè estem treballant en la millor solució per millorar les condicions del centre i que no es torne a repetir”.

Continuen avançant les noves escoles amb el Pla Edificant

Les construccions del nou CEIP Vicent Marçà i del CEIP Herrero mitjançant el programa de construcció d’escoles Pla Edificant segueixen a bon ritme. De fet, tots tres responsables polítics en matèria de política educativa municipal, provincial i autonòmica han supervisat les obres per comprovar l’estat actual dels treballs i han destacat l’èxit del projecte que millorarà les infraestructures educatives de la ciutat.

A més, durant la jornada també s’han reunit amb la comunitat educativa del CEIP Mestre Canós. Un col·legi que també ha iniciat el procés per a la seua nova construcció a través del Pla Edificant. Concretament, ara està en marxa l’expedient per a contractar el servei d’arquitectura i enginyeria per equip facultatiu per a la redacció del projecte i direcció d’obra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari