Castelló repararà el perímetre de la piscina del Pinar i instal·larà elements d'ombra

El projecte forma part de les Inversions Financerament Sostenibles d’este any i millorarà les instal·lacions públiques

Castelló repararà el perímetre de la piscina del Pinar i instal·larà elements d'ombra
10/12/2019 -

L’Ajuntament de Castelló emprendrà la remodelació dels limítrofs de la piscina pública del Pinar. En concret, l’obra preveu dur a terme la substitució del paviment que envolta al recinte i la instal·lació d’elements d’ombra i mobiliari urbà per a millorar les condicions de confort dels usuaris de les instal·lacions. La reparació s’emmarca en els nous projectes d’Inversió Financerament Sostenible (IFS) i té un pressupost que ascendeix a 29.957,26 euros.

El regidor d’Obres i Projectes Urbans, Rafa Simó, ha titllat la reforma com a necessària i prioritària. «Renovar l’entorn de la piscina de la Pineda és important perquè es tracta d’un punt clau per a Castelló», ha valorat. L’edil ha recordat que són moltes les famílies que freqüenten la piscina a l’estiu, però també els seus voltants al llarg de l’any. Precisament per això, es tracta d’una obra rellevant per a la ciutadania.

Per part seua, l’edil d’Esports, Omar Braina, ha destacat l’execució de les obres perquè es tracta d’un projecte que «garanteix que els castellonencs gaudisquen d’unes millors instal·lacions esportives i d’oci».

El projecte contempla que, després del desmuntat de les dutxes i del paviment de fusta que envolta al recinte, s’ampliarà la superfície per al nou paviment. En ell s’instal·laran dutxes d’acer inoxidable amb dos ruixadors, ombrel·les de bruc de 2.40 metres de diàmetre per a augmentar la superfície amb ombra i noves papereres per a garantir l’adequat manteniment de les instal·lacions. Tot això amb el propòsit d’assegurar la màxima comoditat i seguretat dels usuaris de la piscina pública del Pinar de Castelló.

L’obra preveu un termini d’execució de dos mesos una vegada s’aproven els expedients de contractació i la licitació. Com la resta d’accions d’Inversions Financerament Sostenibles impulsades pel consistori, l’adequació del perímetre de la Pineda començarà a executar-se i es finalitzarà en 2020. L’Ajuntament ha destinat a aquest i als altres nou projectes IFS un total d’1,8 milions per a afrontar obres hidràuliques i adequar vials i espais públics que milloren la qualitat de vida dels castellonencs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari