L'Oficina d'Habitatge de Castelló manté el seu servei amb la línia telefònica del 010

L'Oficina d'Habitatge de Castelló manté el seu servei amb la línia telefònica del 010
18/03/2020 -

L’Oficina Municipal d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló continuarà realitzant les seues consultes a través del número telefònic de l’O10. Aquest servei ha sigut reforçat i ha ampliat horari davant el tancament dels espais oberts d’atenció al públic per l’Estat d’Alarma decretat per l’emergència sanitària del coronavirus. La Regidoria i l’Oficina d’Habitatge continuaran treballant mitjançant el mètode de teletreball i atendran via telefònica les peticions d’informació i d’assessorament que es realitzen al O10.

La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, subratlla que l’atenció al públic de l’Oficina d’Habitatge ha sigut tancada a causa de la situació excepcional “en les quals ens trobem” però subratlla que el servei es mantindrà mitjançant el 010. “Les persones que tinguen problema d’habitatge seran ateses a través del 010, allí deixaran el seu nom i número de telèfon i ens posarem en contacte amb ells”, explica la regidora d’Habitatge.

L’Oficina Municipal d’Habitatge gestiona 227 habitatges municipals i informa d’ajudes al lloguer i d’emergència habitacional i assessora en procediments de desnonament.

Garrido recorda, tal com va informar el dimarts el regidor d’Atenció Ciutadana, Ignasi Garcia, que el servei d’atenció telefònica de l’Ajuntament incrementa el seu horari des de les 08.00 fins a les 20.00 hores. El Consistori també potenciarà la informació mitjançant un canal de Whatsapp de la ciutat (en el qual cal registrar-se en la web www.castello.es i afegir als contactes el número 609223 416) o en l’APP gratuïta de l’Ajuntament existent en els sistemes IOS i Android.

D’altra banda, la Regidoria d’Habitatge informa que enviarà una circular als inquilins dels habitatges socials amb informació sobre les mesures de prevenció i protecció establides per a evitar el contagi del coronavirus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari