L'Oktoberfest encara la seua recta final amb una oferta completa de música i gastronomia a Castelló

L'Oktoberfest encara la seua recta final amb una oferta completa de música i gastronomia a Castelló
13/10/2021 -

La popular festa Oktoberfest encara la seua recta final en l’antic recinte de fires i mercats de Castelló (Goliat) amb huit actuacions destacades de grups de Castelló i província, a més d’una rica oferta de gastronomia i cervesa. D’aquesta manera, demà dijous, a les 14h, s’obriran les portes del recinte per a donar peu a l’actuació del grup castellonenc Generació Z, a les 20h, per a continuar després amb El Showman del Serrucho. El divendres 15, a les 20h, actuarà Jarana i després el showman del Serrucho, mentre que el dissabte 16 actuarà Kasparov, Resilientes, Patxi Ojana i el showman del Serrucho.

L’empresa organitzadora de l’esdeveniment, Music is the Answer, ha reforçat les mesures de seguretat en el recinte per a demà i aquest pròxim cap de setmana, per a donar així continuïtat a aquesta festa amb totes les garanties per als assistents. Segons ha afirmat el CEO Music is the Answer, Javier Sánchez, “hem reforçat els efectius de seguretat després dels incidents del passat dilluns, quan un grup ampli de joves va voler accedir al recinte sense complir amb els aforaments, de manera que no es tornen a produir situacions semblants”. En aquest sentit, Sánchez ha recordat que l’Oktoberfest compleix amb totes les mesures dels protocols enfront de la Covid per a garantir un oci segur, però ha fet també una crida a tots els assistents a actuar amb responsabilitat i complir amb les limitacions que imposa la situació actual.

La cervesa oficial i la que se serveix en l’Oktoberfest és la Paulaner, que prové d’una de les més famoses fàbriques de Munic, amb el que els castellonencs poden gaudir de l’autèntic sabor germànic, que es complementa amb una doble oferta de menjar, argentina i alemanya. L’esdeveniment compta a més amb la col·laboració del Grup Zona, Coca-Cola i l’Ajuntament de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari