De Piazzola a Kiki Morente: Origen Castelló combina música i patrimoni aquest cap de setmana

Es tracta de la segona edició d’aquesta proposta que ompli de concerts per a tots els públics el parc Ribalta

De Piazzola a Kiki Morente: Origen Castelló combina música i patrimoni aquest cap de setmana

El llac del parc Ribalta de Castelló serà un epicentre de cultura aquest cap de setmana. Després de l’èxit que va tindre la iniciativa en la seua creació l’any passat, des d’aquest divendres fins al diumenge torna ‘Origen Castelló‘ amb una programació per a tots els públics.

Es tracta d’un cicle d’activitats culturals que pretén donar la benvinguda a la tardor i fusionar música i patrimoni natural i cultural. I és que l’escenari es repeteix en aquesta segona edició i el Parc Ribalta, el gran pulmó verd de la ciutat, s’erigeix en un important atractiu turístic no sols patrimonialment, sinó per la seua oferta musical, en la qual es donen cita varietat d’estils.

L’objectiu és dinamitzar l’oferta turística de Castelló i distingir-se apostant per les experiències al voltant del patrimoni de la ciutat. Una iniciativa que continua amb l’estratègia turística d’estiu en la qual s’aposta especialment per oferir experiències a visitants i als mateixos veïns i veïnes.

Així, aquesta mateixa vesprada, a les 20.00 hores, els músics Carlos Pons, Orlando di Bell i Analia Bueti s’encarregaran d’inaugurar ‘Origen Castelló 2021’ amb un homenatge al compositor destacat del tango Astor Piazzolla i les seues obres més icòniques.

Li prendrà el relleu demà Kiki Morente, membre d’una saga artística tan rellevant en el panorama nacional flamenc com els Morente. El fill d’Enrique Morente i germà d’Estrella Morente oferirà un concert també a les 20.00 hores al parc Ribalta.

Finalment, el públic infantil i familiar tindrà una cita amb Origen Castelló aquest diumenge 26 de setembre a les 12.30 hores del migdia. En concret, Sofía Lerma i el cor Utem Escola de Música faran un recorregut pel món de la música a través de més de 50 xiquets i adolescents en un espectacle de música i màgia.

Tal com ha informat la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castelló, liderada per Pilar Escuder, el festival Origen Castelló comptarà amb totes les mesures de seguretat anti COVID-19 establides per les autoritats sanitàries perquè, tant el públic com els artistes, gaudisquen de la cita. No serà necessària reserva prèvia i es podrà aconseguir accedir fins a completar aforament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari