Paco Rangel guanya el 26é Premi d'Arts Plàstiques Ciutat de Castelló

Paco Rangel guanya el 26é Premi d'Arts Plàstiques Ciutat de Castelló
29/06/2020 -

El 26é Premi d’Arts Plàstiques Ciutat de Castelló ja té guanyador. Es tracta del conegut artista castellonenc Paco Rangel, autor de l’obra ‘El somni d’Adan’, seleccionada com la millor d’aquesta edició.

El jurat, presidit per la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, va decidir amb les seues deliberacions que, de les 41 propostes artístiques presentades, l’obra de Rangel destacava per la seua tècnica mixta acurada, per la composició i expressió plàstica les quals va considerar «molt contemporànies», i per la seua càrrega semàntica de continguts, la qual es conjuga adequadament amb les tècniques utilitzades.

L’autor, Francisco Rangel Órtiz (més conegut com a Paco Rangel), és un artista multidisciplinari, amb una llarga trajectòria artística i pioner en tècniques com l’electrografia. A més, les seues creacions pictòriques i transferència d’imatges han tingut presència constant i continuada en l’escena plàstica de Castelló des de la dècada dels anys 70.

A la presidenta del jurat la van acompanyar en la presa de la decisió els vocals Alfonso Ribes Rodríguez, com a Delegat Territorial de l’Institut Valencià de Cultura (IVC); Irene Gras Cruz, com a vicepresidenta de l’Associació Valenciana de Crítics d’Art, comissària i crítica d’art; Julia Galán Serrano, com a artista plàstica; Eloisa Aldás Oliver, en representació del Consell Municipal de Cultura; i Rubén Román Martín, tècnic especialista en Gestió i Dinamització Cultural de l’Ajuntament de Castell i secretari. La dotació del premi és de 3.000 i el lliurament es farà el 3 de setembre, arrancant la programació cultural a Castelló del darrer quadrimestre de l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari