Les paelles de l'UJI congregaran 8.000 estudiants en el Riu Sec aquest divendres

Aquest divendres, l’alumnat de l’UJI celebrarà la festa de les paelles, una tradició que commemora la fundació del centre

Les paelles de l'UJI congregaran 8.000 estudiants en el Riu Sec aquest divendres

La Universitat Jaume I (UJI) de Castelló demà s’eixirà de l’àmbit acadèmic per a celebrar les Paelles de l’UJI 2020, un esdeveniment en què prop de 8.000 estudiants dels diferents graus universitaris celebraran el XXIX aniversari de la fundació del centre amb la millor festa amb l’arròs com a fil conductor.

Segons ha indicat el Consell de l’Estudiantat de l’UJI, aquest divendres 28 les paelles se celebraran al campus del Riu Sec a partir de les 10.00 hores amb entrada per la porta lateral, al costat de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

En concret, a eixa hora començarà la festa i es repartiran els ferros i la llenya. A les 10.15, DJ SOS començarà a posar música a l’ambient, al qual li seguirà una xaranga a les 11.00 hores i el Show SOS a les 12.00 hores. Després de dinar, l’orquestra Mónaco es pujarà a l’escenari fins a les 17.30 hores, mitja hora abans de tancar. A partir de les 16.00 hores, estarà prohibida l’entrada al recinte.

Com ja s’ha fet anteriorment, per a accedir, els estudiants han pagat 3 euros com a donatiu per a cobrir les despeses a través d’IGLU, l’aplicació d’Informació i Gestió en Línia. En aquest sentit, és necessari portar la polsera de les paelles – personal i intransferible – que s’ha repartit aquesta setmana, la targeta UJI i el justificant de pagament dels 3 euros.

Així mateix, el Consell de l’Estudiantat de l’UJI ha assenyalat que hi ha coses prohibides durant les paelles. En concret, una vegada al campus no es podrà eixir, no es podran entrar botelles de cristall ni d’alcohol de més de 18é i per a agafar els ferros de les paelles caldrà entregar la targeta universitària. Si no es retornen abans de les 16 hores, l’organització li la quedarà fins que es retorne un altre ferro.

Per motius de seguretat, hi haurà un hospital de campanya amb dues ambulàncies i equip sanitari per a atendre les situacions d’emergència, així com un Punt Violeta-Rainbow davant qualsevol cas d’assetjament durant aquestes festes. S’espera que participen al voltant de 8.000 persones.

On aparcar en les paelles de l’UJI

Respecte a on es pot aparcar en les paelles de l’UJI, no hi ha una zona habilitada per a aparcar, segons l’organització. La millor opció, afig, és utilitzar el transport públic per a desplaçar-se fins al campus, com és el cas del TRAM, amb freqüències de 8 minuts fins a les 10.00 hores i de 5 entre les 10 i les 14.00. Dónes de les 14.00 fins a les 16.00 hores, els autobusos passaran cada 8 minuts i les quatre hores següents, cada 5.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari