Participació Ciutadana estén el seu projecte de temps lliure educatiu al districte sud

Participació Ciutadana estén el seu projecte de temps lliure educatiu al districte sud
10/10/2020 -

La regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per Francesc Mezquita, posa en marxa un programa de temps lliure educatiu a la zona sud de la ciutat per cobrir les necessitats dels adolescents. La iniciativa tindrà una figura educadora i estarà coordinat amb l’Institut de Secundària Matilde Salvador, motiu pel qual Mezquita s’ha reunit amb la directora del centre per a presentar-li la proposta.

“Arribem ara al districte sud amb aquest projecte que ha tingut molt bons resultats al Raval Universitari i que servirà per a acostar a la joventut alternativa d’oci i educar-la en la participació ciutadana i en la implicació per millorar el barri”, ha explicat el regidor.

Els i les participants podran tindre d’un lloc de trobada per passar les vesprades de manera segura, amb un calendari d’activitats en la qual ells i elles mateixes participaran de manera activa. L’expansió del projecte naix de la necessitat oferir els i les joves espais on passar el temps lliure complint amb les mesures sanitàries, un recurs que han vist molt reduït per la crisi sanitària.

Aquest és el segon projecte de les mateixes característiques, ja que la primera experiència es va dur a terme en la zona del Raval Universitari en 2019. El primer centre de temps lliure educatiu estava situat als voltants de l’Institut Bovalar. Aquesta primera implantació del projecte va tindre molt bona acollida en la zona i roman activa també enguany.

Pròximes sessions de l’Escola de Participació

Després d’obrir-se la nova edició de l’Escola de Participació, les pròximes sessions seran les del curs d’Obligacions fiscals i comptables per associacions, el 24 d’octubre. El 7 de novembre començarà el curs sobre millora de la transparència, per al qual roman oberta la inscripció. L’Ajuntament de Castelló i la Fundació Horta Sud col·laboren en la realització d’aquests cursos, així com altres iniciatives com l’elaboració de l’informe de l’impacte associatiu a la ciutat i diverses campanyes informatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari