Pastor anuncia que "Compromís impulsarà l'escolarització de 0 a 3 anys i connectarà municipi i polígons amb carril bici"

Nomdedéu: “Amb l’aval de la gran faena de dinamització cultural d’Onda, Compromís està preparat per a consolidar el canvi iniciat la passada legislatura de posar a les persones en el centre de la política”

Pastor anuncia que "Compromís impulsarà l'escolarització de 0 a 3 anys i connectarà municipi i polígons amb carril bici"
21/05/2019 -

“Des de Compromís per Onda ens comprometem a aconseguir que al nostre poble l’escolarització de 0 a 3 anys siga gratuïta”. Així ho ha assegurat l’actual portaveu de Compromís per Onda i candidat a l’alcaldia, Lluis Pastor, en l’acte celebrat hui a la Casa de la Cultura d’Onda per a donar a concer la llista local de la coalició. En l’acte, en el qual ha estat acompanyat pel secretari autonòmic en funcions, Enric Nomdedéu, Pastor ha revelat un altre dels seus compromisos per a la legislatura: “crearem una xarxa de carrils bici que enllace tot el poble, el nucli urbà, amb els polígons industrials, per a així guanyar en mobilitat sostenible en el municipi, perquè Onda ha de construir una ciutat més amable, més viva, pensada en les persones”.

En aquest sentit, entre els compromisos d’aquest jove empresari d’Onda figura també la d’implementar “una millora en el sistema de reciclatge, incorporant contenidors intel·ligents, així com activar un pla pilot de recollida porta a porta. Segons Pastor, “és urgent caminar ja cap a una Onda més sostenible, i per a això també apostarem per desenvolupar inversions europees com el corredor verd”.

D’altra banda, el candidat de Compromís, a qui li avala la dinamització de la cultura local aconseguida durant aquest mandat com a regidor de Cultura, ha detallat que “durant el pròxim mandat, si la ciudadania deposita la seua confiança en Compromís, impulsarem la reforma de la Campaneta i la canalització de la Rasa Sala”.

Finalment, en la seua intervenció, Pastor, acompanyat per Enric Nomdedéu, ha insistit en la seua gran prioritat social: generar ocupació. “Des de l’Ajuntament facilitarem les condicions per a donar un impuls dels sectors productiu d’Onda buscant una estreta col·laboració amb el servei autonòmic d’ocupació per a poder traure més rendiment a totes les polítiques d’ocupació municipals. Sectors com el turisme, comerç, la indústria i agricultura tenen, en el programa de Compromís, propostes concretes per a la generació de noves oportunitats per a la població d’Onda”.

Per part seua, el secretari autonòmic d’Ocupació en funcions, Enric Nomdedéu, ha aprofitat per a avalar la candidatura encapçalada per Lluis Pastor, Neus Cerdà i Silvia Miralles i ha destacat que “en les eleccions municipals hem de consolidar el canvi iniciat en 2015″ i ha afegit que “l’equip de Pastor ha demostrat amb fets, durant aquest mandat, que està àmpliament preparat per a gestionar l’ajuntament i portar la dinamització que han aconseguit en Cultura a altres àrees de l’Ajuntament i del municipi per a aconseguir que Onda siga una localitat més viva, més dinàmica i més activa”.

En aquesta línia s’ha manifestat la número 2 de la candidatura de Compromís, Neus Cerdà, qui ha detallat que “el projecte de Compromís és un projecte que busca convertir Onda en una ciutat inclusiva, moderna i sostenible, per a això volem impulsar polítiques des de l’educació, l’ocupació, la cultura o el medi ambient, incidint en la importància de treballar tots els temes des de la transversalitat i a través de la participació ciutadana per a aconseguir millorar la vida dels nostres veïns i veïnes”.

També ha pres la paraula la número 3 de la candidatura, Silvia Miralles, qui ha destacat que “l’equip humà liderat per Lluis Pastor està conformat per persones de tots els àmbits i sectors del municipi. “Un equip de gent valenta, preparada i amb ganes de treballar pel nostre poble i per a millorar la vida dels nostres veïns i veïnes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari