Patricia Puerta visita els centres educatius de Penyeta Roja i garanteix un curs escolar "productiu i segur"

El curs 2021/2022 compta amb 78 alumnes en el centre d’educació especial, 234 en el centre de tecnificació esportiva i un total de 65 en la residència

Patricia Puerta visita els centres educatius de Penyeta Roja i garanteix un curs escolar "productiu i segur"
02/09/2021 -

La vicepresidenta de la Diputació provincial i titular de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha visitat les instal·lacions dels centres educatius de Penyeta Roja per a supervisar que el curs acadèmic 2021/2022 mantinga una total seguretat i al seu torn siga productiu. Per a garantir el menor nombre de riscos possibles tant per a l’alumnat com del persona que treballa, s’ha dissenyat un protocol d’actuació que la pròpia vicepresidenta ha valorat ‘‘molt positivament”.

Puerta ha explicat que el principal objectiu de la institució provincial és que ”l’alumnat puga tornar dilluns que ve a les aules amb total seguretat i amb la major productivitat possible’‘. No obstant això, la vicepresidenta ha destacat que la Diputació ”està en constant contacte amb la Conselleria de Salut i d’Educació per a adaptar qualsevol protocol d’actuació en els nostres centres en cas que fora necessari”.

D’aquesta manera, dilluns que ve 6 de setembre es reincorporaran un total de 78 xiquets i xiquetes d’entre 3 i 24 anys al centre d’educació especial, com també un total de 234 alumnes d’entre 10 i 16 anys del centre de tecnificació esportiva. En aquest nou curs escolar hi ha un total de 65 alumnes d’entre 10 i 30 anys en la residència del complex. Seguint el protocol establit, a la totalitat se’ls mesurarà la temperatura, es llavaran les mans en arribar, es col·locaran en els seus espais assignats a l’aula, degudament separats per la distància mínima de seguretat, i se’ls informarà dels procediments a seguir mentre dure la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari