Patricia Puerta visita la Residència Verge de Lledó, que disposa de 143 places per a persones majors

La vicepresidenta de la Diputació destaca la possibilitat que puguin rebre subvencions pel procediment de concurrència competitiva

Patricia Puerta visita la Residència Verge de Lledó, que disposa de 143 places per a persones majors
15/02/2020 -

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’Àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha visitat la Residencia Virgen de Lledó que gestionen les Germanetes dels Ancians Desemparats de Castelló, en la qual viuen 143 persones majors. Es tracta d’unes àmplies i diàfanes instal·lacions, que estan perfectament adaptades i equipades, que compten amb un disseny modern i funcional en el qual les vistes i l’entrada de llum cobren un especial protagonisme.

La vicepresidenta s’ha entrevistat amb la directora de la residència, Sor Lucía De Frutos, i amb la treballadora social, Silvia Pedraja, les que li han informat del funcionament del centre que, en l’actualitat, té totes les places ocupades i compta amb una important llista d’espera. A ambdues, els ha explicat que la Diputació traurà en breu diferents línies de subvencions que es resoldran pel procediment de concurrència competitiva, a la qual la residència podrà optar presentant projectes.

Patricia Puerta, que ha quedat “gratament sorpresa per la qualitat de les instal·lacions”, ha sigut informada per la directora que l’escassetat de recursos econòmics no suposa un impediment per a l’accés a una plaça de resident.

La responsable de l’Àrea de Benestar Social i Sor Lucía De Frutos han realitzat un recorregut per les diferents dependències i han pogut saludar a les usuàries i usuaris en la festa que s’ha realitzat per a felicitar als qui recentment han complit anys.

A més de per Sor Lucía De Frutos i Silvia Pedraja, la vicepresidenta ha sigut rebuda a la seua arribada al centre per Sor Dolores, una de les germanes més veteranes de la casa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari