El Patronat d'Esports realitza més de 80 millores en les instal·lacions esportives de Castelló

El Patronat d'Esports realitza més de 80 millores en les instal·lacions esportives de Castelló
09/03/2021 -

El Patronat Municipal d’Esports ha realitzat una posada a punt integral de les seues instal·lacions esportives amb més de huitanta actuacions de millora realitzades aprofitant el descens de l’activitat esportiva motivada per les restriccions sanitàries i els tancaments de centres esportius dictats per a contenir l’avanç de la covid-19. El regidor d’Esports i president del Patronat Municipal d’Esports, Omar Braina, ha destacat l’intens treball realitzat per a posar a la disposició de la ciutadania unes instal·lacions en les millors condicions una vegada reobertes.

“Hem aprofitat aquesta circumstància de reducció de l’activitat i de l’ús de les instal·lacions esportives municipals a conseqüència de les restriccions sanitàries per a realitzar una revisió completa a tots els centres, realitzant millores, reparant desperfectes, condicionant zones esportives i realitzant tota mena d’actuacions per a perfeccionar els centres esportius municipals”, ha destacat Braina. Més de huitanta actuacions de manteniment i millores en les quals s’han fet treballs de jardineria, lampisteria, electricitat, obra de paleta, pintura i reparació de desperfectes.

Entre aquestes actuacions, destaca l’adquisició de graderies suplementàries per als pavellons del Chencho i per a la pista d’hoquei en línia de Gaetà Huguet i instal·lació de finestrals de vidre en el segon nivell del mòdul cobert d’aquesta última instal·lació. També s’han condicionat les tres piscines municipals (Olímpica, Emilio Fabregat i Castalia). “Hem aprofitat l’actual situació per a realitzar una parada tècnica exhaustiva, amb remodelacions del sistema d’energia solar, instal·lació d’un nou bescanviador per a la piscina Olímpica, canvi de filtres i repàs general de motors, entre altres treballs”, ha apuntat el regidor.

El Patronat també ha fet tasques de neteja i desinfecció de totes les instal·lacions i ha abordat actuacions en electricitat com el canvi a sistema led de la il·luminació interior del pavelló de la Ciutat Esportiva i de les pistes i exteriors del Parc Esportiu, revisió de llums d’emergència i revisió de generadors i zones d’il·luminació, entre altres treballs.

Quant a reparacions generals, s’han executat unes 25 actuacions. Entre elles, l’adequació de la pista d’hoquei de Chencho, la reparació de seients de graderies, revisió de màquines de gimnàs i cobertes d’instal·lacions, treballs de reparació de porteries, baranes, taquilles, tanques de carrera, matalassets de caiguda, etc.

També s’han creat tres magatzems i condicionat els vestuaris del Pavelló Chencho, reparat taulells en vestuaris i lavabos de diverses instal·lacions, s’han fet treball de pintura en diverses instal·lacions esportives i s’han executat una desena d’actuacions de lampisteria.

Quant a jardineria, el Patronat Municipal d’Esports ha fet treballs de manteniment de zones d’herba natural, poda d’arbres, desbrossament de males herbes, replantat d’arbres i arbustos, manteniment de sistemes de reg i reparació de maquinària de jardineria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari