El 23 de novembre comencen les preinscripcions per al Penyagolosa Trails 2020, que se celebrarà el 18 d'abril

El president José Martí destaca la importància d’aquest esdeveniment esportiu que “ens posa en el mapa i que està en sintonia amb el projecte de nova ruralitat que impulsem des de la Diputació”

El 23 de novembre comencen les preinscripcions per al Penyagolosa Trails 2020, que se celebrarà el 18 d'abril
07/10/2019 -

El Comité d’Honor de Penyagolosa Trails HG, format pel president de la Diputació de Castelló, José Martí; la diputada d’Esports, Tania Baños; el director de l’esdeveniment, Tico Cervera, i els onze alcaldes de les localitats per les quals transcorren la XXII MiM i la IX CSP s’han reunit hui en el Palau Provincial per a donar el tret d’eixida a l’edició de 2020. En l’acte han posat en comú tot el necessari per a organitzar la millor edició possible i aconseguir de nou l’èxit d’aquests últims anys, en els quals s’ha aconseguit una gran internacionalització.

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat la importància del Penyagolosa Trails HG, que “és un referent nacional i internacional en el món del trail” i que “suposa un instrument molt eficaç per a la promoció de l’interior de la nostra província i del nostre projecte d’una nova ruralitat basada en el benestar i la salut”. “És a més”, ha afegit, “un esdeveniment que genera un doble impacte econòmic en el territori: un immediat durant els dies de la prova, i un altre a mitjà i llarg termini fruit de la promoció que la trail genera”.

Martí ha afegit que el Penyagolosa Trails HG “és un esdeveniment esportiu del qual ens sentim orgullosos perquè amb ell es demostra que en aquesta terra sabem fer les coses molt bé”. En aquest sentit, ha recordat que com la carrera discorre pel parc natural del Penyagolosa, únicament es permet la participació de 2.100 atletes, a pesar que en l’edició de 2019 es van preinscriure un total de 4.730 persones de 49 nacionalitats i 46 províncies espanyoles.

El director de Penyagolosa Trails HG, Tico Cervera, ha agraït el suport de totes les autoritats a aquesta nova de la prova i ha apuntat que “volem continuar fent de Penyagolosa Trails un referent en el món del trail, tant a nivell nacional com internacional, per la qual cosa és necessària aquesta suma d’esforços a tots els nivells administratius”.

En la Plaça de les Aules també s’ha recreat la meta de Sant Joan de Penyagolosa i s’ha instal·lat un photocall que ha despertat l’interés dels veïns i veïnes de Castelló, com ja es va fer fa unes setmanes en la principal fira internacional de trail del món, Ultra Trail du Mont Blanc. Allí es van citar 10.000 corredors i 800.000 espectadors i van passar pel Saló més de 50.000 visitants. Un gran èxit promocional que s’espera que continue donant a conéixer els encants de Penyagolosa Trails HG i de la província de Castelló.

23 de novembre, obertura de preinscripcions

En la jornada de hui també s’ha donat a conéixer el termini de preinscripcions per a l’edició de Penyagolosa Trails HG 2020. S’obrirà el 23 de novembre i finalitzarà el 8 de desembre. La formalització es tornarà a realitzar través de la pàgina web www.penyagolosatrails.com i el sorteig de dorsals tindrà lloc el 13 de desembre, moment en el qual es coneixerà el nom dels 2100 participants en la MiM i en la CSP.

“Corre amb els teus”

L’eslògan de la pròxima edició de Penyagolosa Trails HG serà “Corre amb els teus”, que s’ha extret de l’esperit de companyonia i d’amistat que embolica a la prova, ja que la majoria de participants la realitzen amb els seus amics i companys de club, quedant fins i tot per a inscriure’s al sorteig tots junts. A més, “Corre amb els teus” fa referència a la importància de la família, que sol acompanyar durant la MiM o la CSP als corredors, fins a esperar-los en la meta, amb el que l’arribada a Sant Joan es converteix en una explosió d’emocions indescriptibles per als ‘finishers’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari