Castelló compta amb un ‘Peque-Covid’ per a prendre mostres per a PCR a escolars

Es troba en el centre de salut Fernando el Católico i requereix de la cita prèvia

Castelló compta amb un ‘Peque-Covid’ per a prendre mostres per a PCR a escolars

Al costat del Centre de Salut Fernando el Catòlic de Castelló hi ha disponible des de hui un ‘peque-covid’, un punt de preses de mostres per a PCR per a pacients pediàtrics i en edat escolar no universitària.

Es tracta d’un espai que atendrà dos tipus de pacients: la població pediàtrica amb indicació de PCR per part dels professionals sanitaris del seu centre de salut; i l’alumnat d’etapes escolars no universitàries també amb indicació de PCR gestionada des del centre de Salut Pública de Castelló. D’aquesta manera, tots els centres de salut de Castelló i el Grau podran derivar les proves a pacients pediàtrics a aquest punt, que assistirà sota cita prèvia.

L’objectiu d’aquest punt de presa de mostres infantil és facilitar la realització de la tècnica entre la població pediàtrica, ja que aquest grup de pacients requereix una atenció especial d’acord amb la seua edat i en ell poden estar acompanyats per un familiar.

A més, és una alternativa a l’espai de PCR del centre de salut Gran Via, que presenta dificultats per a realitzar la prova en els xiquets i xiquetes perquè es realitza a través de vehicles particulars.

El ‘peque-covid’ castellonenc està dotat amb els recursos materials i humans necessaris per a realitzar la prova de detecció de COVID-19 i té un accés diferenciat pel carrer Carcaixent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari