Més de 160.000 pernoctacions turístiques en la província amb l'exitós programa Castelló Sènior

El Patronat aprova hui places del programa 2018/2019 i ja són 20.000 castellonencs els que han sol·licitat el del curs 2019/2020

Més de 160.000 pernoctacions turístiques en la província amb l'exitós programa Castelló Sènior
28/05/2019 -

La Diputació de Castelló ha generat ja un total de 160.000 pernoctacions turístiques en la província gràcies a les quatre edicions del seu exitós programa de viatges per a majors Castelló Sènior, amb el que han viatjat ja 40.000 castellonencs. La Comissió Permanent del Patronat Provincial de Turisme ha aprovat hui places del programa que està en curs i finalitzarà el mes vinent de juny, el 2018/2019, quan ja són 20.000 castellonencs els que han sol·licitat la seua plaça per a la cinquena edició del Castelló Sènior que començarà el mes vinent de setembre. Són totes elles xifres que constaten l’èxit rotund d’aquesta iniciativa posada en marxa pel Govern Provincial de Javier Moliner a favor de la desestacionalització turística, la difusió de l’oferta provincial i pel benestar de les persones majors de Castelló.

En el desenvolupament de la Comissió Permanent de hui, el president Moliner ha agraït el treball realitzat per tots els integrants del Patronat Provincial de Turisme, tant municipis com a sector empresarial, per millorar el sector des de la Diputació durant la seua presidència. Moliner ha assegurat que “durant aquests huit anys en el Patronat Provincial de Turisme hem sigut capaços de trencar amb els localismes que tant ens preocupaven i parlar de productes turístics globals, tindre una visió turística supramunicipal, aconseguim obrir aqueix concepte global de sinergies que generen unes destinacions amb uns altres i hem obert l’interior no solament com a producte en si mateix sinó com una posada en valor i un valor afegit al sol i platja. Hem consolidat un concepte de província, de territori, que té oportunitat de posicionar-se en el món global”.

Pel que fa al Castelló Sènior, Moliner ha explicat que “és espectacular l’acollida que està tenint amb fins a 20.000 sol·licituds per a la pròxima cinquena edició. És, sense dubte, una iniciativa que s’ha consolidat com una ferramenta eficaç i útil per a seguir generant noves oportunitats en el turisme dels pobles”.

Amb la condició de procurar el millor funcionament d’aquest ambiciós programa per al qual la diputació inverteix 1,2 milions d’euros, per a elaborar les seues bases es tenen en compte totes les inquietuds tant del sector com dels beneficiaris amb la condició d’articular els paquets turístics de manera que complisquen amb el benestar dels nostres majors, la promoció del nostre patrimoni i la desestacionalització del nostre turisme. En definitiva, tindre en compte totes les perspectives implicades per a fer que aquesta iniciativa beneficie al màxim a la província de Castelló.

Cal tindre en compte que les subvencions d’aquest programa es destinen a un mínim de 6.100 places per al programa ‘Vacances en la Costa de Castelló’ per temporada, de les quals 1.743 places seran per a 2019 i 4.357 per a 2020. Un total de 2.633 places seran per a les ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’, de les quals 640 places seran per a 2019 i 1.993 places per a 2020. I per segon any consecutiu i després del seu excel·lent comportament en l’edició anterior, s’inclouen les ‘Estades en Balnearis’ amb 1.000 places, de les quals 208 seran per a 2019 i 792 per a 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari