L'ajuntament demana no tirar petards en la Romeria de la Magdalena per seguretat

El consistori inicia una campanya per a protegir el patrimoni natural i evitar incendis i danys personals en aquest acte multitudinari

L'ajuntament demana no tirar petards en la Romeria de la Magdalena per seguretat

A poc més d’una setmana perquè comencen les festes de la Magdalena 2020, l’Ajuntament de Castelló ha anunciat que en aquest 75 aniversari activarà una campanya de seguretat que inclou evitar tirar petards en el paratge de la Magdalena i el parc natural del Desert de les Palmes, especialment durant la tradicional Romeria de les Canyes.

Així ho ha anunciat el consistori després d’una reunió entre membres del Patronat Municipal de Festes, els cossos de Policia Local i Protecció Civil i la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural al Palau de la Festa.

Segons han destacat, activaran per primera vegada una campanya de sensibilització per a protegir el paratge natural municipal de l’ermita de la Magdalena i el parc natural del Desert de les Palmes amb l’objectiu de no tirar petards i altres elements pirotècnics durant la Romeria de les canyes que se celebrarà el diumenge 15 de març.

No es tracta d’una prohibició, sinó d’una recomanació de seguretat, ja que, a més de ser un acte multitudinari, discorre majoritàriament per un paratge natural municipal, l’ermitori de la Magdalena, i pel parc natural del Desert de les Palmes i podrien produir-se danys personals, patrimonials i incendis.

Perquè aquest missatge arribe a la ciutadania castellonenca i als visitants que acudisquen a la capital de la Plana a gaudir de les festes, s’instal·laran cartells al llarg del recorregut de l’acte en els quals s’adverteix no tirar petards ni altres elements pirotècnics perquè són un risc per al patrimoni natural i per a la seguretat dels assistents. A més, des de la megafonia de l’ermita i les xarxes socials oficials de l’ajuntament es recordaran les recomanacions per a la màxima difusió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari