El piromusical celebrarà els 75 anys de la Magdalena amb la millor pólvora

L’espectacle piromusical de la Magdalena 2020 serà un dels moments més esperats de les festes de Castelló

El piromusical celebrarà els 75 anys de la Magdalena amb la millor pólvora

Les festes de la Magdalena enguany seran molt especials. I és que, amb la celebració del 75 aniversari de la seua celebració, hi haurà actes tradicionals i novetats que, sens dubte, remouran les emocions de castellonenques, gaiaters i gaiateres i visitants que volen viure aquesta festa en primera persona.

És el cas de l’espectacle piromusical. Tal com ha anunciat l’organització, el divendres 20 de març el cel de la capital de la Plana s’omplirà de llum i color amb l’espectacle piromusical, un dels actes pirotècnics que es va recuperar l’any passat per part del consistori i que enguany tornarà a ser tirat per la pirotecnica Peñarroja.

Es llançarà a les 21.30 hores a l’esplanada de l’Auditori i Palacio de Congressos i serà molt especial, ja que els seus trons es dispararan mentre sona música tradicional de la ciutat i homenatjarà els gaiaters i gaiateres que han fet possible que aquesta festa haja crescut, fins al punt de convertir-se en Festa d’Interés Turístic Internacional.

L’any passat, aquest va ser un dels actes que es va recuperar, i per a posar en valor un dels signes més importants per als valencians i les valencianes, es van disparar 3.500 kg de pólvora amb un pressupost de 120.000 euros durant el Concurs de Mascletaes. Així, enguany, que celebra una data redona, es pujarà el nivell perquè es quede marcat en la història.

Segons s’ha fet eco Castelló Extra, enguany el Concurs de Mascletás de la Magdalena 2020 se celebrarà del 16 al 22 de març, encara que ja des del primer dia, el dissabte 14, la pólvora marcarà la programació de les festes de la Magdalena 2020.

A Castelló Extra pots consultar tots els detalls i les últimes notícies de la Magdalena 2020, que enguany se celebrarà del 14 al 22 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari