La segona piscina per a gossos d'Europa està en Castelló

Castelló compta amb el primer ressort per a gossos que inclou servei de guarderia

gosaventura.es

La segona piscina per a gossos d'Europa està en Castelló
17/07/2019 -

Aquest estiu, els gossos també podran gaudir d’unes autèntiques vacances en Gos Aventura, el primer ressort per a gossos situat a Castelló. Amb una piscina de 600 metres quadrats, un hotel caní amb 25 habitacions i un servei de guarderia diürna, Gos Aventura s’alça com la millor opció perquè el teu gos també gaudi en gran.

Aquest ressort, que obria les seues portes l’any passat, està situat a escassos minuts amb cotxe des de Castelló, molt prop de l’ermita de la Magdalena. Es tracta de la segona piscina per a gossos d’Europa i, a més de tindre l’oportunitat d’allotjar al teu gos en les seues instal·lacions, la veritat és que també et dóna l’opció que gaudisca simplement d’un bany refrescant.

El preu de l’entrada a aquesta piscina de 600 metres quadrats, envoltada de gespa artificial, té un cost de 15 euros per persona i gos. Així mateix, els amos tenen a la seua disposició una food truck amb menjar i beguda, mentre esperen que els seus animals de companyia acaben de gaudir del bany.

Quant al servei de guarderia, pensat per a aquelles persones que per motius de treball no poden fer-se càrrec de la cura del seu gos, té un cost d’un euro l’hora fins a l’hora de tancament del ressort.

Finalment, quant a l’estada a l’hotel, Gos Aventura compta amb 25 habitacions de sis metres quadrats, amb un cost aproximat de 15 euros la nit, i inclou, a més, activitats per al gos, com un passeig per la muntanya. Aquest estiu, el teu gos també tindrà unes merescudes vacances en la piscina per a gossos de Castelló.

Més informació

1 Comentari

 1. Lourdes
  Lourdes de juny 17, 22:25

  Quedan habitaciones? Pata el mes de julio
  Mediados
  Somos mi hija, yo y mi perro

  Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari