El Planetari de Castelló encetarà el 2022 amb un nou curs gratuït d'iniciació a l'astronomia

El Planetari de Castelló encetarà el 2022 amb un nou curs gratuït d'iniciació a l'astronomia
09/12/2021 -

El Planetari de Castelló arrancarà el 2022 amb la 24a edició del Curs d’Iniciació a l’Astronomia. Un programa dirigit a totes les persones que tinguen interés per iniciar-se i endinsar-se en els primers passos per conéixer aquesta ciència.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha destacat el paper divulgatiu i científic del Planetari amb cursos com aquests que ens permeten “fer difusió de la ciència i l’astronomia apropant-la a tots els públics d’una forma divertida, pràctica i interactiva”.

En total són sis sessions dividides en una part teòrica-experimental i altra pràctica-observacional que se celebraran del 15 de gener al 19 de febrer en horari de dissabte a la vesprada. El curs, gratuït, ofereix enguany 90 places per ordre d’inscripció que obrirà el termini el pròxim 13 de desembre a través de la plataforma eventbrite de l’Ajuntament de Castelló.

Durant les distintes sessions es podran fer observacions visuals de la Lluna, els planetes, estrelles i constel·lacions, estudiar fenòmens astronòmics quotidians, ús d’eines astronòmiques per a realitzar sessions d’observació del cel, observacions amb prismàtics d’objectes de cel profund com nebuloses, cúmuls estel·lars o galàxies, o aprendre a manejar telescopis per observar el Sistema Solar, entre d’altres.

Els cursos d’astronomia que organitza l’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria de Cultura i el Planetari de Castelló tenen una gran acollida per part de la ciutadania. De fet, durant els mesos d’octubre i novembre ha dut endavant una altra edició del curs avançat amb 30 places.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari