El Planetari tanca l'estiu amb un nombre d'entrades venudes a nivells de prepandèmia

El centre de divulgació científica per excel·lència de Castelló duplica les visites respecte a l’estiu passat

El Planetari tanca l'estiu amb un nombre d'entrades venudes a nivells de prepandèmia
08/09/2021 -

El Planetari de Castelló tanca la temporada d’estiu amb un èxit rotund i amb optimisme. L’espai ha arribat a registrar números d’abans de la pandèmia, ja que han hagut més de 2.000 entrades venudes i ha duplicat les visites a les exposicions respecte a la passada temporada estival.

Xifres que referma també l’escola d’estiu de la que han gaudit 240 xiquets i xiquetes i els planetallers per els quals han passat 800 persones. A més, el Planetari ha realitzat observacions periòdiques, tant solars com nocturnes, sent un dels principals atractius que sempre rep bona acollida.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha destacat que “el Planetari ocupa un paper clau per a la divulgació científica i cultural a la nostra ciutat i any rere any es consolida la confiança de la ciutadania en les seues propostes”. Ruiz ha volgut reconèixer “la capacitat d’adaptació del Planetari i la tasca del personal de l’Ajuntament per poder dur endavant totes les activitats amb la màxima normalitat possible”.

Curs d’Aprofundiment en l’Astronomia

Pròximament, el 20 de setembre, s’obriran les inscripcions per al Curs d’Aprofundiment en Astronomia (planetari.castello.es). El curs consta de sis sessions que tindran lloc els dissabtes del 23 d’octubre al 27 de novembre, de 16.45 a 19.45 hores. El curs és gratuït, amb aforament limitat a 30 persones i amb els corresponents protocols sanitaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari