Visita la Platja Nord de Peníscola, la més bonica de la Comunitat Valenciana

Aquest any, la revista Traveler ha nomenat a la Platja Nord la huitena més bonica d’Espanya, i la primera de la Comunitat. Te la perdràs?

traveler.es

Visita la Platja Nord de Peníscola, la més bonica de la Comunitat Valenciana
19/07/2019 -

La Platja Nord és la platja més coneguda de Peníscola, i la més propera al nucli antic del municipi. Compta amb cinc quilòmetres de longitud i uns 44 metres d’amplària mitjana, que s’estenen des dels peus del Castell del Papa Lluna, per tota l’avinguda fins a Benicarló.

A més de l’extensió de la platja, els tres quilòmetres de sorra fina i l’ample passeig marítim, la Platja Nord de Peníscola destaca per la seua excel·lent cura i la gran qualitat de les seues aigües. Es tracta d’una platja completament accessible. Té vigilància marítima, servei de la Creu Roja, pàrquing, parada d’autobús, etc. Tots els Certificats de Qualitat ISO i AENOR es passen anualment per a garantir que tot està en ordre.

La Platja Nord també compta amb Bandera Blau, que assegura que es compleixen certes condicions ambientals i d’instal·lacions. Per exemple, sobre la qualitat de l’aigua, tindre llocs d’informació i educació ambiental o seguretat i serveis complets.

Entre els reconeixements que ha rebut la Platja Nord, també es poden trobar la bandera “Q” de l’Institut per a la Qualitat de Turisme d’Espanya, la bandera “verd” d’AENOR i la bandera “Qualitur” de l’Agència Valenciana de Turisme.

peniscola.es

Es tracta d’una localització privilegiada, amb vistes al castell Templari. En la Platja Nord pots gaudir d’esports com la vetla, patins aquàtics, motos d’aigua o canoes. També es pot gaudir de jocs esportius i lúdics, per a majors i menuts.

Entre les 10 platges més boniques d’Espanya

Així, el públic de la revista Traveler ha atorgat a la Platja Nord el huité lloc en el rànquing de les platges més boniques d’Espanya. També ha sigut l’única que ha quedat entre les 10 primeres de la Comunitat Valenciana.

Traveler és una coneguda revista de viatges de luxe i estil de vida, que ha rebut nombrosos premis i reconeixements. Cada any publica la Guia Condé Nest Traveler amb informació sobre les destinacions més exclusives.

Per la seua part, el lloc número 1 ha sigut concedit a la platja de Papagayo, en l’illa de Lanzarote. Aquesta preciosa platja amb aigües cristal·lines es troba en una localització d’allò més privilegiada. També han quedat per davant de la platja de Castelló la Cala Cotina de Cartagena, o la Platja Pechó a Cantàbria.

Així que, si visites Peníscola, no dubtes a refrescar-te en una de les platges més boniques i especials del país. Pots caminar pel passeig marítim rodejat de palmeres, fins al nucli antic als peus del castell. A més, tampoc vols perdre’t una visita a un lloc tan especial com el Castell del Papa Lluna, on es varen gravar algunes escenes de Juego de Tronos.

Més informació

1 Comentari

  1. Carlos
    Carlos d’agost 17, 06:27

    Si por supuesto que estará entre las 10 mejores de España, ,pero no los 5 Km son igual,porque a partir del hotel PALAS en adelante la playa ya deja mucho que desear,y no te digo nada a partir de PEÑISMAR ,que lo revisen bien,porque la zona de la Volta está DESASTROSA las duchas la entrada a la playa etc etc etc ,no somos por desgracia todos los vecinos de Peñíscola iguales

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari