La platja canina de Castelló reobri amb millores

L’ajuntament ha anunciat que aquesta zona s’obrirà fins al mes de març

La platja canina de Castelló reobri amb millores

La platja per a gossos de Castelló reobrirà fins a març per al gaudi d’usuaris i mascotes. Així ho ha anunciat aquest dimecres el regidor de Benestar Animal, Ignasi Garcia, que ha destacat que “l’espai està completament delimitat per a la seguretat de les mascotes”.

En concret, els 3.500 metres quadrats de la platja canina, que se situa en El Pinar, ja estan oberts per a accedir fins a març amb millores. A més dels cartells informatius instal·lats en els trams que delimiten la platja amb les recomanacions i condicions d’ús d’aquesta, la platja compta amb altres serveis com a abeuradors, dispensadors de bosses, papereres i dutxes.

Respecte a les millores en la infraestructura, per a la qual s’accedeix des de l’entarimat principal del passeig marítim, el regidor titular, Garcia, també ha detallat que “s’ha adaptat en superfície i espai segons les peticions dels usuaris”.

Així mateix, s’intensifiquen les tasques de neteja perquè el gaudi de les mascotes siga òptim. Així i tot, el Garcia també ha recordat que “cal respectar totes i tots les normes d’ús per convivència i civisme”, i respectar les mesures de seguretat en animals considerats potencialment perillosos, així com l’obligatorietat de recollir adequadament qualsevol excrement o deixalla generada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari