Les platges de la Pineda, el Gurugú i el Serradal de Castelló, tancades de manera temporal per prevenció

Els serveis municipals van identificar un trencament en la infraestructura del col·lector de la xarxa del clavegueram que gestiona les aigües residuals

Les platges de la Pineda, el Gurugú i el Serradal de Castelló, tancades de manera temporal per prevenció
01/09/2021 -

L’Ajuntament de Castelló comunica la prohibició temporal del bany a les platges del Pinar, el Gurugú i el Serradal per prevenció.

Durant la matinada del dimarts, els serveis municipals van identificar un trencament en la infraestructura del col·lector de la xarxa de clavegueram que gestiona les aigües residuals del districte marítim i en època estival també aigües residuals de Benicàssim que excedeixen la capacitat de depuració de la seua estació depuradora.

L’Ajuntament de Castelló ha desenvolupat una impulsió provisional per a gestionar i reconduir les aigües del terme municipal, però aquesta solució momentània era insuficient per a resoldre també el cabal procedent de Benicàssim.

Els serveis municipals de manteniment de clavegueram treballen d’urgència per a resoldre el trencament en la infraestructura el més prompte possible. Es comunicarà per vies oficials quan es procedisca a la reobertura al bany de les platges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari