Martí destaca que la despoblació i la derogació de la Regla de Despesa i la Llei d'Estabilitat Pressupostària hagen sigut els principals assumptes tractats en el ple de la FEMP

El president de la Diputació felicita l’alcaldessa de Castelló per la seua elecció per a formar part de la Junta de Govern “perquè el triomf d’Amparo Marco és el triomf de la província de Castelló”

Martí destaca que la despoblació i la derogació de la Regla de Despesa i la Llei d'Estabilitat Pressupostària hagen sigut els principals assumptes tractats en el ple de la FEMP
23/09/2019 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, celebra que la lluita contra la despoblació i la necessitat que les administracions locals puguen gastar en benefici de la ciutadania els 40.000 milions d’euros en romanents hagen sigut els dos assumptes principals tractats en el Ple de la Federació de Municipis i Províncies que s’ha celebrat hui a Madrid. Per a Martí es tracta d’una gran notícia “que està en sintonia amb el que ve defensant la nova Diputació de Castelló des que prenguera possessió el passat 28 de juny”.

El president considera que “encara que queda molt per fer, estem en la bona línia perquè la lluita contra la despoblació ja figura en l’agenda política d’aquest país i és un dels seus principals assumptes de debat”. També ho és la necessitat de derogar la Regla de Despesa i la Llei d’Estabilitat Pressupostària que van entrar en vigor durant el mandat del president Rajoy. En aquest sentit, Martí ha volgut destacar la frase emprada per l’alcalde de Vigo i president de la FEMP, Abel Caballero, qui en el plenari ha comentat que no té cap sentit que “aquells que malgasten s’hagen convertit en els vigilants dels qui saben fer un bon ús dels diners públics”.

Sobre aquest tema, José Martí ha assenyalat que “la Regla de Despesa i la Llei d’Estabilitat Pressupostària són obertament injustes i insolidàries perquè impedeixen que els ajuntaments impulsen polítiques que puguen afavorir als al conjunt de la ciutadania i, molt especialment, a aquells que pitjor l’estan passant”.

En un altre ordre de coses, el president de la Diputació ha mostrat la seua satisfacció per la circumstància que l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, haja sigut triada per a formar part de la Junta de Govern de la FEMP. A més de felicitar-la, ha assenyalat que “el triomf d’Amparo és el nostre triomf, el de la província de Castelló, que amb la seua presència queda perfectament representada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari