El Ple d'organització de l'Ajuntament de Castelló aprova la baixada del sou de l'alcaldessa i els regidors

En aquesta sessió, també ha pres possessió Maica Hurtado després de la marxa de l’ara Salomé Pradas i s’ha fixat el dia i hora dels plens ordinaris

El Ple d’organització de l’Ajuntament de Castelló ha definit hui el règim de funcionament intern per als pròxims quatre anys. L’inici de la sessió ha estat marcat per la presa de possessió de Maica Furtat com a regidora del govern després de la marxa de Salomé Pradas, que va renunciar a la seua acta per a assumir el càrrec de consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori en el govern de la Generalitat.

Maica Hurtado va ser la número 12 en la candidatura del Partit Popular liderada per Begoña Carrasco, que va resultar guanyadora en les passades eleccions municipals. És Llicenciada en Dret i ADE i té un màster en Advocacia.

D’altra banda, ha sigut aprovada la proposta del govern sobre règim de dedicació i retribucions dels membres de la corporació municipal i dotació econòmica dels grups, encara que amb els vots en contra de PSOE i Compromís.

Referent a això el portaveu del govern, Vicent Sales, ha aclarit que: “Baixen els sous del govern i pugen els sous de l’oposició. L’alcaldessa es baixa el sou un 3 % les nòmines del govern suposen un estalvi per als castellonencs respecte al govern en el mandat anterior. Els regidors de govern cobraran en funció de les seues responsabilitats i serà menys que en la legislatura anterior, mentre que els regidors de l’oposició incrementen un 6 % nominal respecte al passat mandat”.

Finalment,  s’ha aprovat que la realització de les sessions ordinàries de Ple es mantinguen cada últim dijous del mes a les 11 del matí, després de ser rebutjada l’esmena presentada pel grup municipal Compromís que proposava celebrar-los a les 17.00 hores. També s’han aprovat els nomenaments dels representants de la corporació municipal en els Patronats d’Esports, Turisme i Festes.

Composició de les Comissions d’Estudi

Aquestes comissions s’estructuraran en tres àrees que seran les següents:

 • Comissió d’Estudi Permanent d’Impuls Econòmic, Ocupació i Capital Humà (CEIMP)
  Presidència: Juan Carlos Redondo Gamero
  Vicepresidencia: Noelia Selma Andreu
  Vocal: Susana Fabregat Carrasquer
 • Comissió d’Estudi Permanent d’Urbanisme i Serveis Públics (CEURB)
  Presidència: Sergio Toledo Llorens
  Vicepresidencia: Ester Giner Hidalgo
  Vocal: Cristian Ramírez Martínez
 • Comissió d’Estudi Permanent de Ciutadania i Participació (CECIU)
  Presidència: Vicent Sales Mateu.
  Vicepresidència: María España Novoa
  Vocal: Francisco Cabañero Català

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari