La Policia Local de Castelló imposa 78 denúncies en l'última setmana per vulnerar mesures

La Policia Local de Castelló imposa 78 denúncies en l'última setmana per vulnerar mesures
07/04/2021 -

La Policia Local de Castelló ha realitzat un total de 78 propostes de sanció per vulnerar les mesures de prevenció davant la covid-19 des del passat 30 de març i fins al dilluns 5 d’abril. La majoria d’elles, 31 denúncies, són per incomplir la normativa quant a reunions de persones en la via pública que està limitada a quatre persones o al mateix nucli de convivència. Unes dades que han sigut traslladats aquest dimecres en la reunió del Centre de Coordinació Operatiu Municipal (Cecopal) convocada per a realitzar el seguiment ordinari de l’emergència sanitària a la ciutat.

La resta de denúncies realitzades per part de la Policia Local en aquests dies en què s’ha desenvolupat la Setmana Santa s’han imposat per vulnerar la mesura de no portar màscara o portar-la indegudament (14 denúncies), incomplir el confinament nocturn (5 denúncies), consumir alcohol en la via pública (12 denúncies), reunions/festes a domicili amb presència de persones alienes al nucli familiar (14 denúncies) i dues denúncies a establiments.

L’alcaldessa de Castelló i directora del Cecopal, Amparo Marco, ha destacat que, en línies generals, la ciutadania ha continuat complint les mesures de precaució davant la covid-19, ja que el nombre de denúncies realitzades va en la línia a les realitzades en les setmanes anteriors. “Les últimes dades publicades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública confirmen que la incidència acumulada segueix a la baixa a Castelló i se situa en 27 positius per cada 100.000 habitants, una dada esperançadora, però que no pot fer-nos abaixar la guàrdia”, ha indicat Marco.

L’alcaldessa ha demanat a la ciutadania que continue actuant amb responsabilitat i complint amb les mesures de prevenció, ja que “s’ha demostrat que les restriccions són efectives per a disminuir el ritme de contagis i baixar la corba”. Així, ha recordat que des de l’Ajuntament de Castelló es va iniciar una desescalada “progressiva i prudent”, en línia amb la Generalitat Valenciana, i seguint el criteri de màxima prudència. Unes mesures acordades en l’àmbit municipal que, de moment, es mantenen invariables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari