La Policia Local de Castelló es mobilitzarà per a exigir solucions a la falta de mitjans i personal

El sindicat CSIF ha anunciat hui que es concentraran el dijous 23 i el diumenge 26 de febrer

La Policia Local de Castelló es mobilitzarà per a exigir solucions a la falta de mitjans i personal
15/02/2023 -

Els agents de la Policia Local de Castelló es mobilitzaran la setmana que ve davant la “falta de respostes i solucions” per part de l’administració a la falta de mitjans i personal existent hui dia. La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), en col·laboració amb el Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers (SPPLB), ha convocat aquestes noves mobilitzacions perquè es resolguen de manera urgent les principals mancances i problemàtiques que pateix l’entitat.

En total, hauran dues mobilitzacions. La primera d’elles serà el dijous 23 de febrer, quan els agents es concentraran en la plaça Major de la ciutat enfront de l’Ajuntament de Castelló per a protestar durant la celebració del ple ordinari i exigir solucions a qüestions com la falta de personal, el retard en la implantació de la carrera professional, la no renovació d’uniformes i equipament o el mal estat que presenta la flota de cotxes patrulla, entre altres deficiències.

En la mateixa línia, el diumenge 26 de febrer la concentració començarà en l’encreuament de l’avinguda Sos Baynat amb l’avinguda de l’Alcora i a partir d’ací començarà una marxa de protesta que recorrerà diferents punts del nucli urbà de la ciutat fins a finalitzar en la zona de la plaça d’Espanya, a l’esplanada situada enfront del Corte Inglés.

“Amb aquestes protestes volem visibilitzar, una vegada més, la situació lamentable i insostenible en què es troba en aquests moments la Policia Local de Castelló i l’absència d’un compromís ferm per part de l’administració per a millorar un servei clau per a garantir la seguretat de la ciutadania”, han destacat des de CSIF.

En aqueix sentit, han lamentat la “falta de compromís” per part de l’administració i han destacat que, “encara que el nostre primer objectiu sempre és servir a la ciutadania i prestar un servei de qualitat amb el menor cost públic possible, es fa necessari prendre mesures per a suplir la falta de mitjans que pateix Castelló i poder cobrir amb garanties les funcions en matèria de seguretat ciutadana o de policia judicial que, en línies generals, tenen assignades els agents”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari