Marco tria els pregoners de les festes de la Magdalena 2020

Marco tria els pregoners de les festes de la Magdalena 2020
26/02/2020 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha triat aquesta vesprada als pregoners de les festes de la Magdalena de 2020, que seran José María Prades Manzano i Marc Osorio Cazorla. Marco ha triat a aquests dos candidats de la terna de preseleccionats després de la prova de tots i totes les aspirants celebrada al Palau de la Festa el passat 12 de febrer. Així, Prades i Osorio seran els encàrregats de llegir els versos de Bernat Artola i de Vicent Pau Serra, en el cas del pregó infantil, en el 75 aniversari de les festes fundacionals, a celebrar del 14 al 22 de març.

José María Prades Manzano (Castelló de la Plana, 1973) serà el pregoner de les festes de la Magdalena de 2020. Enginyer Tècnic en Obres Públiques. Del seu currículum fester destaca el seu càrrec com a pregoner infantil de l’any 1984. Té el Fadrí d’Argent i el Fadrí d’Or. És membre del quartet vocal que va interpretar a capella el Pregó a quatre veus, juntament amb altres cançons tradicionals, amb la Tradicional Orquestra de Castelló (TOC), cantant arranjador vocal de la versió del Rotllo i Canya interpretat en directe en la galania de la reina de les festes del 2016 i cantant i percussionista del grup Rosa de Maig. Va ser nomenat Adelantat de la colla l’Aljama, és membre de la comissió de la Gaiata 1 des de 1982 i cavaller de la Conquesta des de 1975.

Marc Osorio Cazorla (Castelló de la Plana, 2009) serà el pregoner infantil de les festes de la Magdalena de 2020. Estudia 5é de Primària al col·legi Mater Dei. Durant sis anys va formar part de la comissió infantil de la Gaiata 4 l’Armelar, i altres tres ha estat en la comissió infantil de la Gaiata 18 Cremor. L’any passat va formar part de la comissió infantil de la Gaiata 15 Sequiol, com a president infantil, del qual és porta-estendard infantil aquest 2020. Ha rebut les recompenses de Fadrí d’Argent i Fadrí d’Or.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari