Pas a pas de la preinscripció en l'UJI per al Curs 2022-2023

Des d’aquest dilluns fins al 8 de juliol es pot realitzar la presentació de la sol·licitud via telemàtica

Pas a pas de la preinscripció en l'UJI per al Curs 2022-2023

Després de la realització de la primera convocatòria de la selectivitat a Castelló el passat 7, 8 i 9 de juny, més de 2.000 estudiants van conéixer les seues notes aquest divendres. Ara, el següent pas per a continuar amb els seus estudis de grau en la universitat durant el curs 2022-2023 és realitzar la preinscripció, per la qual cosa t’expliquem com fer-ho pas a pas en l’UJI.

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital recomana un primer pas fonamental: llegir el Manual per a identificar-se en la nova aplicació de preinscripció, una plataforma que permet la presentació telemàtica de les sol·licituds, consultar els resultats de la preinscripció, la presentació telemàtica de reclamacions i la consulta dels resultats d’aquestes.

El termini per a realitzar la preinscripció comença aquest dilluns 20 de juny i finalitza el 8 de juliol fins a les 14 hores. Per a accedir a aquesta plataforma, prem aquest enllaç. Serà necessari entrar a través de certificat digital o DNI electrònic, o generar una clau d’accés pròpia de la plataforma amb usuari i contrasenya. A partir d’ací, s’haurà de completar el formulari d’alta d’usuari.

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha recordat a l’alumnat que realitzarà la preinscripció universitària per al pròxim curs que el correu que s’indique per a la donada d’alta genèrica en la plataforma ha de ser vàlid i operatiu, ja que es rebrà un correu en aquest per a validar el registre en la plataforma. Així mateix, es necessitarà la CLAU PAU que es va generar per a cada estudiant durant la realització de la selectivitat.

A continuació, es podrà accedir a la plataforma de tràmits de preinscripció. Els enllaços que presenta permeten navegar per a realitzar un procés o un altre, i d’una ullada es podrà veure l’estat de la sol·licitud, que també pot completar-se a poc a poc dins del termini previst prement “accions” i “modificar”. En la columna esquerra també es podran comprovar les dates de cada fase de la preinscripció.

Així, tan sols cal seguir el pas a pas de l’assistent telemàtic de la nova aplicació, seleccionant el grau i la universitat que es desitja, en aquest cas la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló. Es podrà sol·licitar un màxim de 20 titulacions i, una vegada presentada una sol·licitud, no podrà modificar-se, per la qual cosa si es desitja fer canvis haurà d’iniciar-se una nova sol·licitud. Es considerarà vàlida sols l’última sol·licitud presentada.

La conselleria recorda que la presentació és telemàtica, per la qual cosa no ha de presentar-se en paper en l’UJI. El pròxim 15 de juliol es publicarà el resultat de la preinscripció, que podrà consultar-se en la plataforma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari