PortCastelló celebrarà una gala virtual de lliurament dels seus V Premis Faro

El consell d’administració de l’Autoritat Portuària ratifica els premiats seleccionats pel jurat

PortCastelló celebrarà una gala virtual de lliurament dels seus V Premis Faro
09/11/2020 -

El consell d’administració de l’Autoritat Portuària de Castelló ha aprovat a la seua sessió de hui les propostes dels jurats tècnics de concessió dels seus V Premis Faro PortCastelló en les seues diferents modalitats.

Els integrants dels jurats s’han reunit durant el mes de novembre per a valorar les diferents candidatures. Un jurat compost per més de 50 persones de diferents àmbits i de caràcter paritari. Les seues propostes han sigut elevades hui al consell d’administració per a ser ratificades.

Aquests premis tenen com a finalitat reforçar el sentit de pertinença a la Comunitat Portuària, contribuir al reconeixement públic d’iniciatives noves en diferents àmbits i reconéixer els mèrits al treball realitzat.

L’Autoritat Portuària de Castelló va impulsar aquests premis en 2016 coincidint amb la commemoració dels 114 anys de la creació del port de Castelló i sobre la base del que es disposa en el Reglament de Distincions Honorífiques.

En aquesta ocasió, i a causa de la pandèmia, l’Autoritat Portuària de Castelló ha optat per celebrar una gala de lliurament dels premis de caràcter virtual, que s’emetrà divendres que ve 27 de novembre per totes les seues xarxes socials. Així mateix, a partir del 16 de novembre es publicaran vídeos i informació sobre cadascun dels guardonats en aquesta edició.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha expressat en el consell l’agraïment al jurat pel seu treball i implicació amb aquests guardons.

Altres acords del consell

Autorització de l’acord de novació del contracte de serveis d’operació i gestió del magatzem entre l’UTE PortSur Castelló S.A. i Gimeno Logística Portuària S.L.U. relatiu a la cessió d’ús total de la concessió administrativa atorgada a BP Oil España, per a l’ocupació d’una parcel·la per a l’emmagatzematge i transport de coc de petroli en la dàrsena sud del port de Castelló.

Aprovació de l’actualització del Pla de Protecció de la instal·lació portuària Portsur Castelló S.A. en compliment del Reglament CE 725/2004 i el Codi Internacional PBIP, relatiu a la millora de la protecció dels vaixells i les instal·lacions portuàries.

Donar d’alta a Peixos Sampera S.L. en el cens de compradors de peix del port de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari