Diputació de Castelló assumeix la presidència del Consorci del Camí del Cid

Vilafranca acull demà dimecres el Consell Rector, que servirà perquè el president de la Diputació de Castelló, José Martí, agafi el testimoni del seu homòleg de Burgos, César Rico

Diputació de Castelló assumeix la presidència del Consorci del Camí del Cid
19/11/2019 -

La localitat de Vilafranca acollirà demà dimecres la reunió del Consorci del Camí del Cid, trobada que servirà perquè el president de la Diputació de Castelló, José Martí, assumesca la presidència durant l’any vinent, agafant així el testimoni del seu homòleg en la Diputació de Burgos, César Díaz.

El Consorci Camí del Cid és una institució pública sense ànim de lucre integrada per les diputacions provincials de Burgos, Sòria, Guadalajara, Saragossa, Terol, Castelló, València i Alacant. La seua presidència és rotatòria i anual, per la qual cosa José Martí presidirà l’entitat fins a novembre de 2020.

Està previst que al Consell Rector preparat per a demà dimecres assistesquen els presidents de les diputacions de Burgos i Guadalajara, així com diputats provincials i tècnics de les diferents diputacions. En aquesta ocasió, en la reunió, a més del canvi de presidència, s’aprovarà el pressupost i les actuacions de cara al 2020.

Ahir dilluns va realitzar un balanç de l’any l’encara president del Consorci, César Rico, qui va destacar la importància que vuit diputacions provincials formen part d’un projecte comú com és el Consorci Camí del Cid, “una cosa gens fàcil en una entitat d’aquestes característiques”.

Rico va repassar algunes de les actuacions més significatives impulsades durant aquest any, que han girat entorn de dues grans àrees: infraestructures i accions de promoció i dinamització de la ruta.

Respecte a les primeres, va destacar la intensa labor desenvolupada pel Consorci Camí del Cid subratllant la campanya de revisió i conservació de la senyalització de l’itinerari, les noves guies digitals del Camí del Cid i l’edició revisada dels ‘tracks’, així com la incorporació tant de noves localitats com de punts de segellament a la Xarxa de Segellament del Salconduit del Camí del Cid.

Sobre les actuacions de promoció i dinamització de l’itinerari, va destacar la col·laboració amb Zebra, productora encarregada de la sèrie “El Cid” per a Amazon, activitats com el Premi Àlvar Fáñez o l’II Concurs de Vídeos Camí del Cid. També es va referir a l’edició de 40.000 exemplars d’un fullet general de la ruta o a tota l’activitat relacionada amb la pàgina web del Camí del Cid, que ha permés llançar un resultat de 591.885 visites durant aquest any “les seues constants actualitzacions donen lloc a aquesta xifra el que és un èxit per a la ruta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari