Primer acte festiu a Castelló des de l'inici de la pandèmia

L’acte celebra el 769 aniversari de la fundació de la ciutat

Primer acte festiu a Castelló des de l'inici de la pandèmia
31/08/2020 -

L’Ajuntament de Castelló tornarà a commemorar la seua cultura, tradició i història amb el primer acte festiu des de l’inici de la pandèmia. Es tracta del 769 aniversari de la fundació de la ciutat, a partir d’uns certs esdeveniments, amb cauteloses mesures de seguretat, com el concert de la banda municipal de música, rendint un homenatge a tots els serveis essencials durant la crisi sanitària i les víctimes de la pandèmia viscuda per la COVID-19.

La proposta, realitzada per l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, cerca commemorar el 769 Aniversari de la signatura de la Carta Pobla, entregada per Jaume I, que va donar lloc a la fundació de la ciutat de la Plana. Tot això, sense lloc a dubte, amb unes condicions sanitàries que ho permeten i respectant tots els protocols de seguretat.

En aquests moments, no s’ha consolidat encara un programa tancat, ja que s’està estudiant i esperant l’evolució de la COVID-19, la seua situació a la província i les restriccions de seguretat que puguen ser aplicades. La resta d’esdeveniments aniran concretant-se durant les pròximes setmanes, encara que tindran una orientació de caràcter més simbòlic i no tan presencial, durant la setmana del 8 de setembre.

En anys anteriors, per a reivindicar l’amor per la terra de Castelló i l’orgull de genealogia, es van realitzar activitats de recreació històrica, una desfilada inaugural de l’aniversari amb animació d’època medieval, visites guiades a Castelló Medieval, homenatges als Cavallers Templers i fins es va obrir, l’any passat, un espai gastronòmic que retia homenatge a la germanor de Castelló amb Ube, Japó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari