Castelló serà la seu del primer Congrés Nacional de Ginecologia i Obstetrícia

L’esdeveniment reunirà els experts més destacats de l’especialitat a l’Auditori i se celebrarà del 27 al 29 de novembre

Castelló serà la seu del primer Congrés Nacional de Ginecologia i Obstetrícia
25/11/2019 -

El I Congrés Nacional de Ginecologia i Obstetrícia tindrà lloc a Castelló entre el 27 i el 29 de novembre. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació de Ginecòlegs i Obstretes de Castelló (AGOC), congregarà als experts més rellevants de totes dues especialitats a l’Auditori i Palau de Congressos. La regidora de Salut, Mary Carmen Ribera, es congratula per la celebració i detalla que «són unes jornades de màxim rigor científic que contribuiran a la formació dels ginecòlegs i ginecòlogues d’Espanya».

El simposi especialitzat proposa un programa científic divers. En el mateix participaran els especialistes més prestigiosos de l’àmbit nacional, l’experiència clínica del qual i docent contribuirà a posar a Castelló en el focus de la investigació ginecològica. El congrés estarà conformat per diverses taules de treball compostes per quatre ponents de cada branca. Així mateix, hi haurà una taula de debat centrada en les possibilitats de formació continuada per als futurs professionals de l’especialitat. Amb tot això, el col·loqui ambiciona proporcionar les claus dels últims avanços diagnòstics i terapèutics.

La salut i benestar de les dones constituirà el tema principal d’aquestes jornades. Durant aquestes, els ponents aprofundiran en temes com el part, la gestació i la menopausa, a més de malalties, tractaments i consells específics per a casos especials. Sempre amb la dona i els pacients en el centre. «Elles són el motor de les nostres investigacions», estima la vicepresidenta del congrés, Stella Maris Costa.

L’organització i acolliment del I Congrés Nacional de Ginecologia i Obstetrícia consolida l’aposta de Castelló per la investigació i el progrés científic. En aqueix sentit, Ribera considera que «la salut és un tema crucial que s’ha de potenciar des de les institucions i Castelló treballa en aquesta línia».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari