La Junta de Govern Local ha aprovat les primeres mesures per a l'organització municipal

El portaveu del Govern municipal, Rafa Simó, destaca la voluntat de les regidores i els regidors per a impulsar l’Acord de Fadrell

La Junta de Govern Local ha aprovat les primeres mesures per a l'organització municipal
26/06/2019 -

La Junta de Govern Local s’ha constituït aquest matí a l’Ajuntament de Castelló de la Plana sota la presidència de l’alcaldessa, Amparo Marco. En la seua primera reunió, s’han aprovat les primeres mesures per a l’organització municipal. Així ho ha informat el regidor Rafa Simó, que actuarà com a regidor-secretari i portaveu del Govern, segons s’ha acordat.

La JGL ha aprovat la designació dels nou tinents d’alcaldia que formaran part de la Junta, que correspondran, per aquest ordre, a David Donate, Ignasi García, Fernando Navarro, Pilar Escuder, Verònica Ruiz, Rafa Simó, José Luis López, Mary Carmen Ribera i Omar Braina.

També s’ha acordat el règim de sessions de la Junta de Govern Local, que a partir d’ara se celebraran els dijous a les 9.15 hores. El portaveu del Govern municipal, Rafa Simó, ha destacat la “voluntat” dels integrants de la JGL per a impulsar el desenvolupament de l’Acord del Grau que ahir mateix es va signar entre els grups polítics de PSPV-PSOE, Compromís i Unides Podem-Castelló en Moviment-Esquerra Unida.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari