Castelló activarà un procés participatiu per a la futura reforma de l'avinguda Lledó

A principis de març es presentarà als veïns i veïnes de la zona la memòria del pla a la qual podran fer les seues aportacions

Castelló activarà un procés participatiu per a la futura reforma de l'avinguda Lledó
25/02/2020 -

L’Ajuntament de Castelló activarà un procés de participació pública sobre el projecte de millora de la mobilitat per als vianants i ciclista de l’avinguda Lledó. Demà dimecres, en la junta de districte Est, i el dijous, en la junta de districte Nord, es donarà compte d’aquest procés, que s’obrirà a principis de març amb les primeres reunions amb veïns. En aquestes trobades, tant el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, com l’edil de Participació Ciutadana, Francesc *Mezquita, exposaran la memòria valorativa sobre el projecte que s’ha presentat al programa de subvencions europees, mentre que la ciutadania podrà fer els seus suggeriments. Posteriorment, es valoraran tècnicament les aportacions ciutadanes per a veure si es poden incorporar al projecte definitiu amb el qual es busca fomentar la mobilitat sostenible.

L’edil de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, ha explicat que “hem sol·licitat fons europeus per a millorar la mobilitat per als vianants i ciclista de l’avinguda Lledó. Tenim elaborada una memòria de projecte i ara obrirem un procés de participació pública perquè entre tots i totes puguem dissenyar el projecte definitiu que contribuïsca a aconseguir un canvi important en el repartiment modal, amb una major participació de les maneres més eficients”. “D’aquest projecte destaca l’estalvi energètic previst després de l’actuació, així com la reducció d’emissions de diòxid de carboni”, ha apuntat.

El regidor de Participació Ciutadana, per part seua, ha destacat la importància “d’implicar i informar la ciutadania sobre aquest gran projecte, una via més per a consolidar la voluntat de l’equip de govern de reforçar la transparència i la participació ciutadana”. L’edil s’ha mostrat convençut que “les aportacions ciutadanes enriquiran l’actuació, ja que eixiran de les persones que coneixen i transiten la zona cada dia”.

La memòria valorativa del pla de millora de la mobilitat per als vianants i ciclista de l’avinguda Lledó ha sigut recentment presentada a la convocatòria de subvencions a projectes singulars d’entitats locals que afavorisquen el passe a una economia baixa en carboni en el marc del programa operatiu Feder de creixement sostenible 2014-2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari