Els productes Castelló Ruta de Sabor ocuparan un espai central en Gastrònoma 2019

Diputació inverteix 28.050 euros en aquest certamen que mostra els millors productes de la Comunitat Valenciana i altres zones d’Espanya

Els productes Castelló Ruta de Sabor ocuparan un espai central en Gastrònoma 2019
10/10/2019 -

Un total de 28 productors agrupats sota la denominació de Castelló Ruta de Sabor ocuparan un espai central i preeminent en la quarta edició de Gastrònoma, la fira gastronòmica del Mediterrani que se celebrarà en Fira València els dies 10, 11 i 12 de novembre. Així s’ha concretat en el transcurs de la reunió que han mantingut la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, i el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, amb el director Gastrònoma, Alejandro Roda. La Diputació de Castelló inverteix 28.050 euros en aquest certamen, del qual és un dels principals patrocinadors al costat de la Diputació de València i Turisme Comunitat Valenciana.

Virgina Martí ha assenyalat que es tracta d’una inversió necessària “perquè en aquesta mostra s’exposen els millors productes de la Comunitat Valenciana i d’altres punts d’Espanya”. Segons Martí, “sense el suport de la Diputació molts dels nostres productors no podrien tindre presència en la fira perquè no podrien fer front al cost de l’estand”.

La diputada està convençuda que “Gastrònoma és una fira en la qual cal estar perquè el turisme gastronòmic cada vegada és més determinant, i perquè en aquest camp, per la qualitat dels nostres productes, la província de Castelló pot competir amb plenes garanties d’èxit”. A més, “es dóna la circumstància que la nostra província és l’única que acudeix amb marca pròpia a aquest esdeveniment promocional”. Els 28 productors que s’agruparan sota la marca Castelló Ruta de Sabor ocuparan l’estand de la Diputació de Castelló.

Gastrònoma és un fòrum obert en el qual es donen cita grans cuiners fabricants, distribuïdors, xicotets comerciants i artesans, que en l’edició de 2018 va registrar més de 17.000 visites. En la de 2019, que s’espera que siga la millor de la història, disposarà d’un 30% més d’espai per a prestar la millor atenció possible a un públic que cada vegada és més professional. El nombre total d’estands serà de 300.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari