Professionals del CICU consideren que la supressió de la unitat de Castelló anirà en detriment de l'atenció als ciutadans

El president de la Diputació donarà trasllat de les seues reivindicacions a la Conselleria de Sanitat

Professionals del CICU consideren que la supressió de la unitat de Castelló anirà en detriment de l'atenció als ciutadans
25/06/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, traslladarà a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública la preocupació dels treballadors del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) de Castelló pel projecte de centralització del servei a València.

Aquests professionals consideren que la supressió de la unitat de Castelló anirà en detriment de l’atenció a les ciutadanes i els ciutadans de la província perquè es produirà un increment del temps de resposta. En la seua opinió, optar per la centralització suposa un retrocés que farà que es ressenten el factor humà i la proximitat.

Segons han explicat, a la província de Castelló existeix un equip homogeni des de fa 23 anys, compost per sis locutors i set coordinadors, el funcionament dels quals és satisfactori, i en el qual al llarg dels anys s’ha format a persones que posteriorment han prestat servei en altres centres d’informació i coordinació.

Aquests treballadors sostenen que el coneixement del terreny és fonamental per a les prestacions d’un servei eficaç, tal com ha quedat de manifest durant la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari