Visites teatralitzades, concerts i activitats a la platja aquest estiu 2023 a Castelló

Turisme ha organitzat tota classe d’activitats d’oci per a gaudir del patrimoni, paratges i platges de Castelló aquest estiu

Visites teatralitzades, concerts i activitats a la platja aquest estiu 2023 a Castelló

Castelló viu un estiu 2023 ple d’activitats per a redescobrir la mateixa ciutat i gaudir de la platja i els seus paratges naturals. El Patronat Municipal de Turisme ha organitzat un ampli programa d’oci en el qual les visites teatralitzades, els concerts gratuïts nocturns o les trobades culturals a les platges són protagonistes.

Concerts nocturns

Els concerts nocturns tornaran a Castelló aquest estiu 2023. D’una banda, hi haurà tributs sota la lluna plena, en concret ‘Els guateques dels 60’ al parc Ribalta, al costat de l’antiga estació, l’1 de juliol; ‘La movida madrileña’ a la platja del Gurugú el 3 d’agost; i ‘Donde solíamos gritar’ l’1 de setembre a la platja del Pinar.

Així mateix, l’últim dissabte de juliol i tots els d’agost, torna ‘Nits a l’ermita de la Magdalena’, concerts a l’aire lliure gratuïts en un entorn únic. El 29 de juliol serà el torn de la Rondalla Vora Sèquia; el 5 d’agost, Homles; el 12 d’agost, Els suèters; el 19 d’agost, Serendipiat Cuartet; i el 26, Mariló & Cia. Tots ells, a les 22.00 hores.

Visites teatralitzades

Un dels grans plats forts de l’oferta d’oci per a aquest estiu són les visites teatralitzades. L’Ajuntament ha organitzat la ruta ‘El Grau i la vida marinera’ el 21 i 30 de juliol, el 12 d’agost i el 9 d’octubre per a descobrir tots els secrets del districte marítim; també, l’Escola de pirates, per a reviure de forma divertida els atacs pirates en el segle XVI i XVII el 7, 15 i 29 de juliol i el 6, 18 i 25 d’agost; i ‘Un estiu molt clàssic a Castelló‘, el 8, 16 i 28 de juliol, el 4, 14 i 24 d’agost i el 2 de setembre, per a conéixer el patrimoni arquitectònic més destacat de ca ciutat.

A aquestes se sumen les del paratge de la Magdalena l’1, 10, 20, 27 i 31 d’agost, per a passar una jornada en família en el paratge més bell de la ciutat i conéixer el Castell Vell i totes les criatures i espècies que l’envolten.

Literatura a la platja

Un any més, la platja serà escenari de cultura amb la celebració del cicle literari ‘Novel·la, història i platja’, que reunirà a Jorge Molist (6 de juliol), Marta Robles (13 de juliol), Màxim Huerta (20 de juliol), Víctor Amela (27 de juliol) i Javier Sierra (3 d’agost) amb les seues lectores i lectors.

La iniciativa ‘Contes a peu de mar’ també tornarà a la platja del Pinar i del Serradal per a oferir al públic infantil narracions i espectacles de petit i mitjà format els dimecres de juliol i agost durant el capvespre.

Ioga a la platja

També a la platja, el ioga serà protagonista. Del 20 de juny al 7 de setembre hi haurà classes els dimarts i dimecres per a gaudir d’aquesta pràctica a l’aire lliure de manera gratuïta a la platja del Pinar, al costat del camp de futbol Javier Marquina. A més, del 28 al 30 de juliol el Patronat de Turisme celebrarà el Festival de Ioga d’Estiu 2023.

Així mateix, l’Ajuntament de Castelló ha informat que del 15 de juny al 15 de setembre, els dilluns i dimecres, hi haurà activitats aquàtiques esportives per a persones amb diversitat funcional amb monitor especialitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari