La Magdalena retrobarà Castelló amb la millor pólvora

Coneix el programa pirotècnic de la Magdalena de Castelló 2022, que traurà les millors pirotècnies a la ciutat

La Magdalena retrobarà Castelló amb la millor pólvora

Del 19 al 27 de març, les festes de la Magdalena 2022 portaran la il·lusió als carrers de Castelló després de dos anys sense celebrar-se. Però també, la millor pólvora a través d’un programa pirotècnic que oferirà a castellonencs i visitants els millors castells, mascletaes i correfocs cada dia de les festes fundacionals.

I és que malgrat que la pandèmia no ha acabat, l’evolució a la baixa de la incidència ha donat treva per a celebrar les festes fundacionals de la ciutat, que començaran aquest cap de setmana. En els pròxims dies, tornaran a celebrar-se els actes més tradicionals pràcticament com abans de la COVID-19, encara que amb algunes restriccions – com l’ús de la mascareta en actes que comporten aglomeracions – i novetats per a garantir una major seguretat – per exemple, nous recorreguts per al Pregó i les desfilades – durant tota la programació.

En concret, d’acord amb l’actual normativa sanitària, la mascareta serà obligatòria en esdeveniments multitudinaris que tenen lloc en espais a l’aire lliure quan els assistents estiguen drets, com és el cas de les mascletaes o altres esdeveniments com la Romeria de les Canyes.

Nit Màgica de Xarxa Teatre - Fiestas de la Magdalena de Castelló

Nit Màgica de Xarxa Teatre – Fiestas de la Magdalena de Castelló

Programa pirotècnic Magdalena 2022

Així, aquest és el programa de mascletaes, castells i correfocs de la Magdalena de Castelló 2022, que se celebra entre el 19 i el 27 de març:

 • Dissabte 19 de març: a les 11.45 hores, anunci oficial de festes al carrer Santa Mª Rosa Molas, amb el llançament de carcasses commemoratives de la 76 edició de la nova etapa amb focs aeris.
 • Dissabte 19 de març: les 12:00h, Gran mascletà, al carrer Santa Mª Rosa Molas, a càrrec de Pirotècnia Germans Sirvent d’Alacant, guanyadora del XXV concurs de mascletaes ‘Ciutat de Castelló’ 2019.
 • Diumenge 20 de març: a les 07.00 hores, Gran despertà al carrer Santa Mª Rosa Molas i en la plaça del Casal Jove (Grau) a càrrec de Pirotècnia Peñarroja.
 • Diumenge 20 de març: a les 18.30 hores, a l’entrada a la ciutat de la Tornà de la Romeria, mascletà aèria al carrer Santa Mª Rosa Molas, a càrrec de Pirotècnia Pibierzo de Lleó.
 • Dilluns 21 de març: a les 14.00 hores, primera jornada del Concurs de mascletaes ‘Ciutat de Castelló’ 2022 en Santa Mª Rosa Molas a càrrec de Pirotècnia Pibierzo de Lleó
 • Dimarts 22 de març: a les 14.00 hores, Concurs de mascletaes ‘Ciutat de Castelló’ 2022 en Santa Mª Rosa Molas a càrrec de Pirotècnia Turís
 • Dimarts 22 de març: a les 21.30 hores, mascletà mixta especial XL Aniversari de la Gaiata 15 Sequiol al Carrer Rio Llobregat. Organitza Gaiata 15.
 • Dimarts 22 de març: a les 22.30 hores, ‘Nit Màgica especial’, a càrrec de Xarxa Teatre, en dues zones de la ciutat: Raval Universitari al carrer de Jesús Martin Martín i en la zona final de l’Avinguda València, començant al carrer Manuel Azaña, seguint per Carrer Riu Adra, Carrer Salvador Guinot i Carrer Illa de Baleato.
 • Dimecres 23 de març: a les 14.00 hores, concurs de mascletaes ‘Ciutat de Castelló’ 2022 al carrer Santa M.ª Rosa Molas a càrrec de Pirotècnia Hermanos Sirvent d’Alacant.
 • Dimecres 23 de març: a les 21.00 hores, mascletà mixta nocturna en el recinte de mascletaes (Primer Molí) a càrrec de Pirotècnia Hnos. Sirvent d’Alacant.
 • Dijous 24 de març: a les 14.00 hores, concurs de mascletaes ‘Ciutat de Castelló’ al carrer Santa M.ª Rosa Molas, a càrrec de Pirotècnia Caballer Fx, de Montcada.
 • Dijous 24 de març: a les 21.00 hores, mascletà mixta nocturna en el recinte de mascletaes (Primer Molí) a càrrec de Pirotècnia Caballer Fx, de Montcada.
 • Divendres 25 de març: a les 14.00 hores, concurs de mascletaes ‘Ciutat de Castelló’ al carrer Santa M.ª Rosa Molas, a càrrec de Pirotècnia Zaragozana, de Saragossa
 • Divendres 25 de març: a les 21.00 hores, mascletà mixta nocturna en el recinte de mascletaes (Primer Molí) a càrrec de Pirotècnia Zaragozana, de Saragossa
 • Dissabte 26 de març: a les 14.00 hores, concurs de mascletaes ‘Ciutat de Castelló’ al carrer Sant M.ª Rosa Molas, a càrrec de Pirotècnia Peñarroja de la Vall d’Uixó
 • Dissabte 26 de març: a les 20.00 hores, visita de les Reines de la Magdalena i les seues Corts d’Honor a la Gaiata 12 del Grau. Al finalitzar, al carrer Treballadors de la Mar, Mascletà Multicolor a càrrec de Pirotècnia Turís.
 • Dissabte 26 de març: a les 22.00 hores, castell de focs artificials al parc de l’Auditori a càrrec de Pirotècnia Pibierzo.
 • Diumenge 27 de març: a les 14.00 hores, concurs de mascletaes ‘Ciutat de Castelló’ al carrer Sant M.ª Rosa Molas, a càrrec de Pirotècnia Martí, de Borriana
 • Diumenge 27 de març: a les 20.30 hores, Desfilada Final de Festes amb inici en l’avinguda Rei Don Jaime, passant per Colón, Enmig, Gasset, Major, Arxipreste Balaguer i Plaça Major. En finalitzar, gran traca final a càrrec de Pirotècnia Reyes Martí de Borriana, que partint de la plaça major, recorrerà els carrers Vera, Gasset, Porta del Sol, Ruiz Zorrilla, Av. Rei Don Jaime, Sant Vicent, Ronda Millars, Saragossa, Colón, Enmig, Porta del Sol, Trinidad, Ximenez, Pl. De la Pau, Major, Pl. Maria Agustina, Sanahuja, Sant Roc, Sant Félix, Enmig, Colón fins al Fadrí. Amb rematades pirotècniques en El Fanal, Porta del Sol, i Plaza Mª Agustina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari