Castelló acull la seua 5a Mostra d'Arts Escèniques

Els dies 11, 12 i 13 d’octubre, els carrers de la capital de La Plana s’ompliran d’actuacions teatrals i concerts a l’aire lliure

Castelló acull la seua 5a Mostra d'Arts Escèniques
08/10/2019 -

Aquest cap de setmana se celebra la V Mostra d’Arts Escèniques a la ciutat de Castelló. Aquesta gran Mostra té com a objectiu omplir els carrers de la localitat amb teatre i música, amb una infinitat d’espectacles a l’aire lliure en un total de dotze emplaçaments.

Seran els dies 11, 12 i 13 d’octubre, quan veïns i veïnes de la capital de la Plana puguen eixir al carrer a gaudir d’aquests dies de música i art. Verònica Ruiz, regidora de Cultura, assenyala la importància d’arribar a tots els públics amb les 30 actuacions que es reparteixen durant el cap de setmana.

Es manté un any més la iniciativa de Pentàgon Musical, amb les actuacions en la plaça del Real, la plaça Rei en Jaume, la plaça de la Pau, la plaça Hernán Cortés i en Quatre Cantons. Ací, es faran els concerts d’artistes com La Pepa, Ebanistas o Ana Zomeño.

Per part seua, les propostes teatrals seran principalment en la plaça del Sète, l’Hort dels Corders, en els voltants del Refugi Antiaeri o en el Passadís dels Arts.

Programació de la V Mostra d’Arts Escèniques

Divendres 11 d’octubre

Les actuacions donaran principi a les 18.30, amb Marta Margaix (plaça de la Pau); La Pepa (Quatre Cantons) Les Tres Porquetes (en la plaça de Sète).

A les 19 hores, serà el torn d’Ana Zomeño (plaça del Real), Ed Tulipa (Av. Rei en Jaume), Loretta’s (plaça de la Peixateria), Ebanistas (plaça Hernán Cortés) i l’espectacle “Ombres“, de Cent i la mare (Refugi).

A les 19.30, es repetiran actuacions en diferents llocs, com La Pepa (plaça de la Pau) o Marta Margaix (Quatre Cantons). En la plaça Hort dels Corders, tindrà lloc l’espectacle “L’Encanteri del Drac”, a càrrec de la Carreta Teatre.

A les 20 hores, tocarà Leclerc (plaça del Real), Ana Zomeño (plaça Hernán Cortés) i Ebanistas (av Rei en Jaume). Per a finalitzar la jornada, Cent i la mare repetirà Ombres, a les 20.30 en el Refugi Antiaeri.

Dissabte 12 d’octubre

En el cas del dissabte, les actuacions començaran al matí, des de les 12. A primera hora tocaran Ana Zomeño (plaça de la Pau) i Leclerc (Quatre Cantons). A les 12.30, serà el torn dEd Tulipa (plaça del Real), de la Pepa (Av. Rei en Jaume) i de Marta Margaix (plaça Hernán Cortés). També repetiran Els Tres Porquetes en la plaça Hort dels Corders.

A les 13 hores repetiran Leclerc (plaça de la Pau) i Ana Zomeño (Quatre Cantons).

A les 13.30 les actuacions programades seran les de Ed Tulipa (plaça Hernán Cortés), Marta Margaix (Av. Rei en Jaume) i Ebanistas (plaça del Real), acabant el matí.

La vesprada s’omplirà d’actuacions amb Bambolina i el Circ de Cia Recortable a les 17.30 en la plaça de Sète; El 7D: una màquina de realitat virtual en la plaça Hort dels Corders a les 18 hores; i, a la mateixa hora, “Ombres” en el Refugi.

A la nit, la música seguirà una vegada més amb les actuacions d’Ebanistas, Ana Zomeño, Leclerc, la Pepa i Ed Tulipa. El grup Gener, actuarà per primera vegada en la plaça Peixateria a les 19 hores.

“El flautista i la ciutat sostenible” de Teatre Buffo, es podrà veure a les 19.30 en la plaça Hort dels Corders; l’esperat espectacle “Marlango“, a les 20.30 en la Plaça Major i, per a tancar la nit, “Prometeu el Gran” de la Manuela Producciones estarà a partir de les 22.30 en el Passadís dels Arts.

Diumenge 13 d’octubre

“Llavor de Llum”, dEstranya Cia Teatre, serà l’espectacle protagonista de l’últim dia de la Mostra. Es podrà veure a les 12.30, a les 17.30 i a les 18.30 en la plaça Hort dels Corders.

Per a donar el tancament a aquest festival als carrers de Castelló, en la mateixa plaça a partir de les 20 hores es podrà gaudir de “El Càsting“, a càrrec de Maracaibo Teatre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari