El parc Ribalta donarà la benvinguda a la tardor amb una fusió de l'art i la música

Aquest cap de setmana, ‘Origen Castelló. Experiències Tardor’ oferirà diverses activitats turístiques per a obrir la nova estació

@NoaVera_

El parc Ribalta donarà la benvinguda a la tardor amb una fusió de l'art i la música

El llac del parc Ribalta de Castelló s’envoltarà d’activitats culturals per a donar la benvinguda a la tardor amb la nova proposta del Patronat Municipal de Turisme: ‘Origen Castelló. Experiències Tardor‘. Una iniciativa que té com a objectiu dinamitzar l’oferta turística de la capital a través de la música, la dansa o la pintura i que es desenvoluparà aquest cap de setmana.

Aquest divendres, les ballarines de l’Estudi de Dansa Coppelia i Ana Llopis donaran la benvinguda a l’esdeveniment amb ‘Fantasia Flamenca’, a les 20.00 hores en el llac. Carlos Piñana, guanyador del Bordó Miner, seguirà amb el flamenc amb el seu espectacle ‘De l’arrel a l’ànima’.

El dissabte 3 d’octubre, també a les 20.00 hores, Ketama sonarà en el Ribalta. Però ho farà a través d’un tribut de Paradita Flamenca que marcarà l’equador d”Origen Castelló. Experiències Tardor’.

Finalment, el públic podrà gaudir d’una experiència diferent amb un espectacle de Livepainting i Valencia Guitar Duo, una proposta en la qual els germans Ausiàs i Rubén Parejo tocaran la guitarra mentre la pintora Noe de la Vera crea les seues obres.

La regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha destacat l’especial fusió entre la música i l’art en un entorn tan important a nivell patrimonial i natural com són els voltants del llac del parc Ribalta: “‘Origen Castelló. Experiències Tardor’ té com a propòsit dinamitzar l’oferta turística de Castelló creant experiències a través del patrimoni i la música per a donar la benvinguda a aquesta atípica tardor”.

En aquest sentit, la regidora ha destacat que l’esdeveniment comptarà amb totes les mesures de seguretat i higiene que exigeix la pandèmia del coronavirus tant per al públic com per a l’organització i artistes, per la qual cosa ha animat al públic a assistir, ja que, a més, el parc tindrà una il·luminació especial i photocall.

Això sí, serà necessari reservar prèviament les entrades – gratuïtes – per a controlar l’aforament. La reserva es pot formalitzar a través de la pàgina web de Turisme de forma anticipada, encara que el mateix dia de les actuacions es deixarà un nombre d’entrades lliures que podran adquirir-se in situ.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari