Drons, química i astronomia, tallers familiars del Planetari per a novembre

Els assistents podran gaudir de més d’una desena d’activitats entre exposicions, projeccions i tallers

Drons, química i astronomia, tallers familiars del Planetari per a novembre
04/11/2019 -

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha presentat la programació cultural per al mes de novembre del Planetari de Castelló, en què es realitzaran activitats, tallers, exposicions i projeccions centrades en el medi ambient, l’astronomia, els oceans i l’art rupestre.

Els tallers, destinats al públic familiar i de temàtica lúdic-científica, tindran lloc tots els diumenges del mes de novembre a partir de les 11 hores en les instal·lacions del Planetari. Per a demà està programat el taller ‘Art rupestre: pinta com a la prehistòria’, en què es descobriran les primeres expressions artístiques. Per al dia 10 de novembre, ‘Trànsit de Mercuri’ serà el taller organitzat per a poder veure com el planet passa per davant del Sol. Seguidament, per al diumenge 17 de novembre i sota el nom ‘Drons: explorant el cel’, els assistents podran fer volar un dron. Finalment, per a l’últim diumenge del mes, està programat un taller de ‘Slime‘, on els participants poden fabricar diferents pastes.

Pel que fa a les exposicions, en la planta baixa del Planetari, es troben les exposicions ‘Geòlegs de Castelló’, ‘Art rupestre en l’Arc Mediterrani’ i ‘Illes Columbretes’, i en la primera planta ‘Fotografia astronòmica’, ‘Escultura Big Bang’, ‘Pèndol de Foucault’ i ‘Espills corbs: Còncau i convex’. Les mostres es podran visitar durant tot el mes en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 14.45 hores, dissabtes de 10.30 a 13.45 hores i de 16.30 a 19.45 hores i diumenges i festius de 10.30 a 13.45 hores. Els dies 21 i 22 de novembre el Planetari romandrà tancat.

Respecte a les projeccions, hi ha programades un total de nou, destinades al públic general i infantil que es reproduiran cada setmana del mes en valencià, castellà, anglés i francés. Hi destaquen ‘Explorant el sistema solar’ per al públic més menut, ‘De la Terra a l’Univers’, ‘Astronomia 3000 anys d’observació del cel’ i Cel profund’ destinades al públic general.

Totes les activitats estan pensades per a un públic entre 4 i 12 anys. Per als tallers i les exposicions, l’accés és totalment lliure fins a completar aforament. Per a les projeccions, caldrà adquirir l’entrada a la pàgina web www.entrades.castello.es o en taquilla (30 minuts abans de cada passe) i consultar l’horari i l’idioma en el mateix web.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari